Muut kokouksen yhteydessä järjestettävät tapaamiset/kokoukset

  • Sääntömääräinen vuosikokous to 30.3.2017 klo 17.50-19.00 Kamarimusiikkisali.

43rd Progress Report Meeting YIAC competition

Important dates

February 12: Abstract submission deadline. On-line abstract submission service at https://ilmo.contio.fi/sksabstract/abstract.aspx

Week 8-9: Acceptance or rejection information is sent by e-mail to the presenting/first author’s e-mail.

Contact information

Finnish Cardiac Society, e-mail: fcs(at)fincardio.fi or phone +358 (0)10 548 1001.

 

 

 

Satelliittisymposiumit

Syyskokouksen yhteydessä järjestetään lääke- ja laiteteollisuuden puolesta satelliittisymposiumeja. Kardiologinen Seura on hyväksynyt ko. symposiumien tieteellisen ohjelman. Symposiumit ovat maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua etukäteen tilausmäärien vahvistamiseksi satelliittisymposiumjärjestäjien tarjoiluihin, mm. lounaat!

Ohjelma

Kokousta anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi pääohjelman osalta (ei sisällä teollisuuden järjestämiä tilaisuuksia) seuraavilta erikoisaloilta:

akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, fysiatria, kardiologia, kliininen farmakologia ja lääkehoito, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, kliininen hematologia, kliininen kemia, lastentaudit, liikuntalääketiede, neurologia, perinnöllisyyslääketiede, radiologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, yleislääketiede ja hallinnollinen koulutus kaikille aloille.

Myös muille erikoistumisaloille, joille ei ole järjestäjän taholta haettu pisteitä, sekä erikoislääkärien lisäkoulutusohjelmien ja/tai erityispätevyyksien pisteiden saamiseksi, tulee kouluttautuvan anoa pisteitä suoraan ao. alan alueelliselta vastuuhenkilöltä/kouluttajalta.

Kardiologinen Seura on sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin ja tätä toteutetaan Duodecimin sähköisen arviointijärjestelmän avulla. Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään osallistujille n. 1-2 vk kokouksen jälkeen. Samassa viestissä toimitetaan linkkiosoite luentoesitysten katsomiseksi Dropbox -palvelusta (voimassa 3 kk ajan).