Järjestäjä ja kohderyhmä

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura
Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Puh. 050 430 4158
S-posti: fcs@fincardio.fi
Website: www.fincardio.fi

Kurssin johtaja

Apulaisylilääkäri, dosentti, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, LT Matti Niemelä, OYS, kardiologian osasto, PL 20, 90029 OYS. Puh. 040 158 4621, s-posti: matti.niemela@ppshp.fi

Tavoite ja kohderyhmä

Koronan myötä kansallista koulutusta sydäntautien osalta on ollut rajatusti tarjolla ja tarjoamme tiiviissä paketissa ajankohtaisesti tärkeitä ja käytännönläheisiä ohjelmakokonaisuuksia sydänpotilaita hoitaville ammattilaisille.

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikoistuvat ja erikoislääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, radiologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon, verisuonikirurgian ja yleislääketieteen aloilla. 

Erikoistumispisteet ja erityispätevyydet

Kokous toteutetaan virtuaalisena. Kokous anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi pääohjelman osalta (ei sisällä teollisuuden järjestämiä tilaisuuksia) seuraaville erikoisaloille:

Akuuttilääketiede 
Anestesiologia ja tehohoito 
Kardiologia 
Kliininen farmakologia ja lääkehoito 
Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede 
Kliininen hematologia 
Kliininen kemia 
Lastentaudit 
Nefrologia 
Neurologia 
Perinnöllisyyslääketiede 
Radiologia 
Sisätaudit / eriytyvä koulutus 
Sisätaudit / runkokoulutus 
Sydän- ja rintaelinkirurgia 
Työterveyshuolto
Verisuonikirurgia 
Yleislääketiede 

Pisteet osallistumisesta saa osallistumispäivien ja sovellukseen kirjautumisen mukaisesti.

Muille erikoistumisaloille, joille ei ole järjestäjän taholta haettu pisteitä, sekä erikoislääkärien lisäkoulutusohjelmien ja/tai erityispätevyyksien pisteiden saamiseksi, tulee kouluttautuvan anoa pisteitä suoraan ao. alan alueelliselta vastuuhenkilöltä/kouluttajalta.

eKevätkokouksessa on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään n. 2 vk sisällä kokouksesta linkki arviointilomakkeeseen. Todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).