Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Miksi rekisteröityminen kannattaa?

eKevätkokoukseen voivat kirjautua sisään vain tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt.

Keskiviikkona kattavasti läppäasiaa, torstaina ajankohtaista tutkimuksesta, sepelvaltimotaudin diagnostiikasta, eteisvärinästä sekä hoitosuosituksista. Kts. ohjelma

Tukea päivittäiseen työhösi

Tapaa kollegoita chatissa ja ryhmissä

Tallenteet - katso milloin haluat omaan tahtiin

Rekisteröityneenä osallistujana pääset myös katsomaan/kuuntelemaan luentojen tallenteet 30.4. asti. Katso siis

  • livenä työpaikalla, jakaen kommentoinnit kollegojen kanssa, työrytmin sallimasti
  • kuuntele esitys livenä juoksulenkin rytmittämänä ja perehdy tarkemmin virkeänä kotikonttorilla tallenteista
  • kotisohvalta kahvikupposen kera livenä tai tallenteena virkeystason mukaan

Suosittelemme livelähetystä, sillä tällöin sinulla on mahdollisuus myös osallistua luentoja koskeviin keskusteluihin, haastaa esitettyjä tietoja tai pyytää tarkennuksia.

Verkostoidu - keskustelua kollegoiden kanssa tekstiviestein tai videopuhelulla

Osallistujilla on mahdollisuus nähdä kokousalustalla osallistujalista, josta näkee paikallaolijat ja voi ottaa yhteyttä muihin kokoukseen osallistuviin kollegoihin tai tukijoiden edustajiin. Voit kutsua toisen osallistujan tai edustajan yksityiseen chat tilaan tai ottaa videopuhelun ajatusten jakamiseksi vaikkapa virtuaalikahvien merkeissä. Jos keskusteltavaa ja keskustelijoita riittää, kannattaa luoda oma Teams palaveri ajatusten jakamiseksi yhteisistä mielenkiinnon aiheista.

Seuraa myös taukoajan tiedotteita: tauoilla mielenkiintoisia tapaamisia tukijoilta; potilastapauksia, lisäasiantuntijoita langoilla vastaamassa tms. 

Kokoussovelluksessa on keskusteluosioita niin yleissivuilla (aula) kuin jokaisen ohjelmaosion (ohjelmasali) yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla helmikuun aikana saat alennusta osallistumismaksuun. Ilmoittautuminen on päättynyt 11.4.,  tapahtuman aikana ei enää voi ilmoittautua! Kohderyhmänä sydänpotilaita työssään kohtaavat lääkärit. HUOM; lääke- ja laiteteollisuuden edustajien osallistuminen kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys on mukana tukijana.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (kts. linkki alla). Puhelimitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”). Vahvistus kannattaa säilyttää! Osallistujien tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköpostiosoitteeseen lähetetään osallistumislinkki 1-2 pv ennen tapahtumaa. HUOM! Täytä siis ilmoittautuessasi sähköpostiosoite, jonka postilaatikkoon haluat osallistumislinkin kokouspäivää edeltäen!

*Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).

*Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja valitettavasti ilmoittautumisia ei oteta enää vastaan. Osallistumislinkit lähetetään rekisteröityneille osallistujille 13.4. klo 9.00 mennessä.

Tapahtuman aulan kautta pääset kulkemaan eri ohjelmasaleihin. Sovellus tunnistaa osallistujaryhmäsi, joten sinulle avautuu valittavaksi ne SKS ohjelman sessiosalit ja tukijasymposiumit, jotka sisältyvät osallistumismaksuusi.

Huomioithan, että osallistumisoikeus eKevätkokoukseen on henkilökohtainen, ja sitä ei saa jakaa tai siirtää muille henkilöille ilman lupaa.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.  Pyydämme huomioimaan, että osa tukijasymposiumeiden ohjelmahuoneiden linkeistä ohjautuu ulkopuoliseen  sivustoon, jossa on ko. tukijan keräämää materiaalia yrityksen aktiviteeteista. Näiden verkkosivustojen sisältö ei välttämättä heijasta SKS:n mielipidettä, eikä SKS myöskään ota vastuuta sivustojen sisältämistä tiedoista. Osallistumalla tukijasymposiumiin annat samalla luvan tietojesi (etunimi, sukunimi, titteli sekä toimipaikka) välittymiseen ko. tukijalle.

Osallistujalistaus / profiilikuva

Osallistujan/edustajan perustiedot (etunimi, sukunimi, työpaikka) näkyvät automaattisesti tapahtuman osallistujalistauksessa ko. henkilön profiilitietoina. Tietoja on mahdollisuus muuttaa ”Viestit” osion asetusten kautta. Profiiliin saa ladattua myös kuvan, jota kannustamme käyttämään; emme ehkä kohtaa suoraan kasvokkain mutta yhteys virtuaalisena on aina hauskempaa, kun voi viestinnän aikana nähdä tutut kasvot.

Osallistumismaksut (alv 0%)

2 pv osallistuminen:
28.2. saakka 210 €
1.-31.3. maksu 250 €
1.4. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 50 €.

1 pv osallistuminen:
28.2. saakka 140 €
1.-31.3. maksu 160 €
1.4. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 20 €.

alv 0 %

Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua. Kunniajäsenille ja eläkeläisille annetaan maksuun 50 % alennus.

Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF muodossa suoraan antamaasi laskutusosoitteeseen (työpaikka), sinulle lasku tulee sähköpostitse ainoastaan, jos olet merkinnyt laskutusosoitteeksi kotiosoitteen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse (maiju.pikkarainen@fincardio.fi).

30 vrk ennen  kuluton peruutus
29-14 vrk ennen 10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia  100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.