Tukijat ja tukijasymposiumit

eKevätkokousta tukevat koulutuksellisella sopimustuella seuraavat yritykset. Kokouksen tieteellisestä ohjelmasta vastaa Suomen Kardiologinen Seura ja tukijat eivät ole vaikuttaneet kokousohjelman sisältöön, luennoitsijavalintoihin tai muuhun koulutukselliseen materiaaliin.

Kokouksen yhteydessä järjestetään lääke- ja laiteteollisuuden taholta tukijasymposiumeja, joiden ohjelman Suomen Kardiologisen Seuran ohjelmatoimikunta on arvioinut ja hyväksynyt. Ohjelmat päivitetään tälle sivulle ohjelmasisältöjen varmistumisen myötä helmi-maaliskuussa.

Osallistumismaksuun sisältyy ko. päivän tukijasymposiumit. Mikäli osallistuminen pääkokoukseen ei onnistu, mutta yksittäinen tukijasymposium kiinnostaa, ota yhteyttä tukijaan, sillä osallistuminen ainoastaan yhteen symposiumiin onnistuu tukijan välittämän linkin kautta.

Suomen Kardiologinen Seura esittää kiitoksensa mainituille yrityksille, jotka ovat osallistuneet kokouksen tukemiseen koulutuksellisella sopimustuella ja näin mahdollistaneet eKevätkokouksen toteuttamisen. Pyydämme huomioimaan, että osa tukijasymposiumeiden ohjelmahuoneiden linkeistä ohjautuu ulkopuoliseen  sivustoon, jossa on ko. tukijan keräämää materiaalia yrityksen aktiviteeteista. Näiden verkkosivustojen sisältö ei välttämättä heijasta SKS:n mielipidettä, eikä SKS myöskään ota vastuuta sivustojen sisältämistä tiedoista. Osallistumalla tukijasymposiumiin annat samalla luvan tietojesi (etunimi, sukunimi, titteli sekä toimipaikka) välittymiseen ko. tukijalle.

Tukijasymposiumien ohjelmat ovat katsottavissa virtuaalialustalla ohjelmassa mainittuna aikana sekä jälkikäteen ko. tukijan ohjelmahuoneesta perjantaihin 30.4. saakka. Tukijasymposiumit löydät virtuaalikokouksen aulasta.