Seuran apurahojen suuruudet ovat Eurooppaan 1.600 eur ja Euroopan ulkopuolelle 2.300 eur. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville voidaan myöntää lisäksi kotimaanyhteydet kattava lisä apurahaan. Seuran kautta jaetaan myös nimikkoapurahoja (kts. apurahailmoitukset), joilla on nimetty tarkoitus (kokous tai kardiologian osa-alue opintokäynneissä ja tutkimusprojekteissa).

Merkitse alle haetko seuran apurahaa tai nimikkoapurahaa (täsmennä mikä nimikkoapuraha).

Anomuksessa voidaan lyhyesti esittää, miksi apuraha tulisi myöntää ko. hakijalle (esim. hyöty tutkimusprojektille/-keskukselle, uutuusarvo tms.)
Anomuksessa voidaan lyhyesti esittää abstraktin taustalla oleva tutkimusprojekti

Anomuksessa voidaan esittää aiheutuvat kulut (ei pakollinen, apuraha myönnetään Euroopassa olevaan kokoukseen ja muissa maanosissa olevaan kokoukseen)

Hyväksytyn abstraktin esittäjät: hyväksymisilmoitus, abstrakti (jossa näkyvät kirjoittajat ja tutkimusyksiköt), mahdollinen erillinen rahoitussuunnitelma. HUOM! Mikäli abstrakti on hyväksytty esitettäväksi posterina, tulee hakemuksessa selvästi mainita posterin esittäjä kokouksessa.

Jaoksen suosittelema kurssi: rahoitussuunnitelma, kurssiohjelma

Kutsuttu luennoitsija: kutsu järjestäjiltä (mainittuna kulujen korvaus), mahdollinen erillinen rahoitussuunnitelma, kurssiohjelma

Opintovierailu: kutsu vastaanottavalta yksiköltä, rahoitussuunnitelma, suunnitelma siitä, mitä hakija aikoo opiskella ja miksi sekä arviointi hankkeen eduista koulutettavan omalle keskukselle ja kansallisesti

Tutkimusprojektit: tutkimus- ja rahoitussuunnitelma

Liitä alle hyväksymiskirje, abstrakti ja muu mahdollinen liite (liite .pdf tai .doc muodossa)