Lounaat ja kahvit

Lounaat

Keskiviikko

Lounas Progress Report osioon osallistuneille Bistro Mesussa klo 12.30-13 (lippu jaetaan luentosalissa ohjelman päätteeksi), muutoin omakustannelounas.

Voit nauttia omakustannelounaan kokoushotellin Bistro Mesussa, jossa on tarjolla lounas klo 10.30 alkaen keskiviikkona ja muina päivinä klo 11.00 alkaen. Lounasbuffetin hinta on 13,50 €. Bistro Mesu on pienehkö ja ruokailijoina myös muita hotellimajoittautujia, joten suosittelemme jo etukäteen pohtimaan ruokailuja ja tarvittaessa varaamaan lounaille paikat suoraan ravintolasta; viimeistään ko. päivän aamuna. Puh. +358 20 1234 730, https://www.raflaamo.fi/fi/oulu/bistro-mesu. Kokoushotellin läheisyydessä on myös muita ravintoloita, joissa on lounastarjoilu. Älä kuitenkaan missaa nuorten tutkijain kilpailua - osallistumalla Progress Reportiin tuet suomalaista tutkimusta ja  kannustat nuoria tutkijoita!

Torstai ja perjantai

Osallistujien ja ko. päivän lounassymposiumjärjestäjien edustajien lounasruokailu tapahtuu lounaslipuin kokoushotellin ravintola Toivossa. Lounaslipukkeet jaetaan  tukijasymposiumin päätteeksi luentosalissa, joten kannattaa osallistua symppareihin! Mikäli et ilmoittautunut lounassymposiumiin etukäteen, olet silti tervetullut!

Valitettavasti lippuja ko. lounaille ei voi ostaa paikan päällä. Mikäli et osallistu lounassymposiumeihin, voit lounastaa Bistro Mesussa klo 11.00 alkaen omakustanteisena.

Lounas lipukkein ravintola Toivossa on tarjolla ohjelmaan merkittyinä lounasaikoina:

to klo 11.15-12.15
pe klo 11.30-12.15

Kahvit ja näyttely 

Näyttely järjestetään kahtena päivänä ke-to 23.-24.3.2022 Näyttely on avoinna

  • ke 23.3. klo 12.30-17.30
  • to 24.3. klo 10-16.15

Kts. näytteilleasettajat täältä. Näytteilleasettajat on velvoitettu huolehtimaan osastonsa tehokkaasta siivoamisesta desinfiointiliinoin (desinfiointi osaston näyttelyesineet, pinnat ja näppäimistöt useasti päivän aikana) sekä tarjoamaan osastoilta käsidesiä. Suosittelemme myös niin osallistujia kuin edustajia käyttämään näyttelyalueella  maskeja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.

Keskiviikko

Tervetuloa Ouluun -kahavit tarjoillaan keskiviikkona klo 10.30-11.00 luentosalien aulassa. Tule "turisemaan" tuttujen kanssa ja vaihtamaan kuulumisia. Näyttely avautuu klo 12.30 ja sumpit eli kahavit tarjoillaankin loppupäivän osalta näyttelyssä. Tule jatkamaan turinoita ja tutustumaan uutuuksiin ja päivitettyihin tietoihin, sillä koronakurimuksen hieman hellitettyä on nyt oiva tilaisuus saada hyödyllistä tietoa kliiniseen työhön potilaiden parhaaksi.

Torstai

Sumpit tarjoillaan näyttelyalueella ja turinointi jatkuu klo 10 alkaen. Saa ajankohtaista tietoa ja vieraile eri osastoilla!

Päivän viimeisen näyttelyyn tutustumisen päätyttyä klo 16.15, on katutasossa tarjolla klo 16.15 - 16.35 iltapäivämatinea, jossa tarjolla pirskahtelevaa kuohuvaa sekä yllätysesitys. Tauolta onkin näppärä vielä jatkaa ohjelman pariin.

Perjantai

Perjantain tauot pidetään napakoina, jotta pääset ajoissa viettämään vapaa-aikaa viikonlopuksi. Perjantaina ei ole näyttelyä ja kahvit tarjoillaan ohjelmaan merkittyinä aikoina luentosalien aulassa.