Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Kevätkokous järjestetään pelkästään f2f kokouksena eli osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä. Esityksiä ei kuvata eli niitä ei ole saatavilla jälkikäteen tallenteina.

Ilmoittautuminen

Varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta ilmoittautumislinkki on edelleen avoinna; maksu on on-site hinnan mukaisesti. Illallispaikkoja on enää rajatusti ja paikkoja ei 15.3. jälkeen ilmoittautuville voida taata.

Ilmoittaudu on-site hintaan: ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Progress Report kisasta kiinnostuneet tutkimusryhmien jäsenet ja lääketieteen opiskelijat

Progress Report YIAC osio keskiviikkona 23.3.2022 klo 11-12.30 on maksuton kiinnostuneille tutkijoille, tutkimusryhmän jäsenille sekä lääketieteen opiskelijoille. Maksuton osallistumisoikeus on ainoastaan ko. osioon, eikä sisällä muuta tieteellistä ohjelmaa, tarjoiluja tai näyttelyyn tutustumista. Ilmoittaudu tästä hyödyntääksesi maksuton osallistuminen, mikäli kuulut em. ryhmiin


Osallistujat ovat suurimmalta osin kahdesti/kolmesti rokotettuja ja toivomme tilaisuuteen osallistumista vain oireettomana ja terveenä. Suosittelemme kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä luento- ja näyttelytiloissa tilanteissa, jossa lähikontaktien välttäminen on haasteellista. Huomioithan, että kaikki henkilöt eivät voi terveydellisistä syistä käyttää maskia.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Osallistumalla tukijasymposiumiin annat samalla luvan tietojesi (etunimi, sukunimi, titteli sekä toimipaikka) välittymiseen ko. tukijalle.

Osallistumismaksut  (alv 0%) Early-bird 31.1. asti  1.2.-6.3.  On-site 7.3. alkaen
3 pv 405 € 450 € 500 €
2 pv 360 € 400 € 450 €
1 pv 270 € 300 € 350 €


Osallistumismaksuun ei sisälly lounasta, mutta osa tukijasymposiumien järjestäjistä tarjoaa ko. symposiumin osallistujille lounaan. Torstaina ja perjantaina lounaslipukkeet jaetaan tukijasymposiumin päätteeksi ja ruokailu on ravintolasalissa. Keskiviikon lounassymposiumin valitettavasti peruuntui ja omakustannelounaslipun voi ostaa paikan päällä.

Ilmoittautumalla 31.1. mennessä saa osallistumismaksuun -10 % early-bird alennuksen.Osallistumismaksu sisältää ko. päivän tieteellisen ohjelman, näyttelyyn tutustumisen sekä ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Ilmoittautumislomakkeelle tulee merkitä osallistuminen tukijasymposiumeihin ja sosiaaliseen ohjelmaan tilausmäärien kartoittamiseksi.Lääke- ja laiteteollisuuden edustajat voivat osallistua osallistujana kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys toimii kokouksen tukijana tai näytteilleasettajina, eivät pelkästään aktiivisina osallistujina.

Seuran jäsenille sisältyy jäsenetuna to 24.3. vuosikokousillallinen Kevätkokouksen ko. päivän tieteellisen ohjelman osallistumismaksuun. Ei-jäsen osallistujilla, aveceilla ja näytteilleasettajien edustajilla on mahdollisuus osallistua vuosikokousillalliselle erillisellä illallismaksulla (100 €).

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista -50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta -50 % alennus. Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”).
*Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).
*Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko.

Päivitetyt tiedot kokousta koskien löydät aina kokouksen nettisivuilta mm. lisätiedot- ja ohjelmaliitteistä.

Majoitus varataan seuran taholta ainoastaan seuran ohjelman (sessiot) luennoitsijoille ja puheenjohtajille, muutoin jokaisen tulee varata majoitus itse.

Näyttelyyn tutustuminen sisältyy ainoastaan rekisteröityneille osallistujille ja edustajille.

Maksu

Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF muodossa suoraan antamaasi laskutusosoitteeseen (työpaikka), sinulle lasku tulee sähköpostitse ainoastaan, jos olet merkinnyt laskutusosoitteeksi kotiosoitteen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse. Alla normaalit peruutusehdot. Mikäli tilaisuus joudutaan siirtämään viranomaisohjeistuksista / rajoituksista johtuen, peruuntuu ilmoittautumisesi automaattisesti. 

Suomen Kardiologisen Seuran koulutustilaisuuksien peruutusehdot:
30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2-3 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.