Lounaat ja kahvit sekä hotellin Open Lobby

Lounaat

Keskiviikko ja torstai

Keskiviikon ja torstain lounastukijasymposiumien osallistujille jaetaan lounaslipukkeet tukijasymposiumin päätteeksi luentosalissa ja ruokailu on ravintolatila Valossa symposiumia seuraavalla tauolla. Lounas on myös tarjolla omakustanteisena. Ravintolatila Valon lounastarjoilu:

ke 6.10. klo 12.15-15.00 ja
to 7.10. klo 11.30-14.30

Kulku Valo -tilaan tapahtuu näyttelytilana toimivan Sali 101CD:n läpi. Omakustannelounailla maksu kortilla, käteismaksuja ei suositella. 

Toivomme näytteilleasettajien edustajien ruokailevan ravintolassa lounastukijasymposiumien aikana tai varsinaisen ohjelmassa ilmoitetun lounastauon jälkeen, jotta ruuhka varsinaisen lounastauon aikana helpottuisi. Näin toimimalla autatte omalta osaltanne luomaan kokouksestamme entistäkin terveysturvallisemman tilaisuuden.

Perjantai 

Perjantaina 8.10. tukijasymposiumlounaat tarjoillaan luentosaleissa 15 min. ennen symposiumohjelman alkua alkaen. Lounas on myös mahdollista ostaa omakustanteisena ravintola Plattasta (hotelliaulan vieressä) klo 11-13 välisenä aikana. Maksu kortilla, käteismaksuja ei suositella.

Kahvit ja näyttely - turvallisesti

Näyttely on avoinna ke-to 6.-7.10. ja kahvit tarjoillaan näyttelyalueilla ohjelmaan merkittyinä aikoina. Perjantaina kahvit tarjoillaan aulatiloissa. Osalla näytteilleasettajista on tarjolla kokoustarjoiluja näyttelyosastoilla - tarjoilut ovat ensisijaisesti yksittäispakattuja tuotteita. Kierrä kupposen kanssa näyttelyssä tai nauti asiapitoista tietoa yhdessä edustajan kanssa kokoustiloissa! Näyttelykartta ja näytteilleasettajalista löytyvät täältä.

Näytteilleasettajien edustajia on kehotettu käyttämään tarvittaessa visiirejä sekä tilaamaan osastoilleen tiskien eteen pleksilaseja. Näytteilleasettajien edustajien määrä on rajoitettu ja heitä on pyydetty miehittämään osasto yhdellä edustajalla ja muiden edustajien toivotaan käyvän keskusteluja osallistujien kanssa hyödyntäen avarat näyttely- ja muut tapahtumatilat, ts. pyritään estämään sumautuminen. Näytteilleasettajat on velvoitettu huolehtimaan osastonsa tehokkaasta siivoamisesta desinfiointiliinoin (desinfiointi osaston näyttelyesineet, pinnat ja näppäimistöt useasti päivän aikana) sekä tarjoamaan osastoilta käsidesiä.

Osastosuunnitelmissa on pyydetty huomioimaan, ettei osastoon saa rakentaa kattoa (estää ilmanvaihtoa).

Hotellin Open Lobby aulakahvila/baari

Open Lobby hotellin aulassa on avoinna tapahtuman aikana seuraavasti:

Ke 6.10. klo 8.00-00.30
To 7.10. klo 10.00-00.30
Pe 8.10. klo 10.00-14.00

Open Lobbyssa on myynnissä kahvia, virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä muita kahvilatuotteita. Viranomaisohjeistusten mukaisesti alkoholituotteiden myynti tulee lopettaa klo 24.