E-postersessio syyskokouksessa - lähetä abstraktisi 7.8. mennessä

Moderoitu e-posterisessio - katsaus suomalaiseen tutkimukseen

Suomen Kardiologisen Seuran syyskokouksen, 4.-6.10.2017 Helsinki, yhteydessä järjestetään tutkijoille ja laitoksille mahdollisuus esitellä sydän- ja verisuonitautien alan tutkimustyötään e-postereina. Haluaisimme antaa kollegoille laajan kuvan siitä, millaista tutkimusta ja missä yksiköissä tutkimusta tänä päivänä tehdään Suomessa. Oletteko tutkineet jonkin uuden sovelluksen käyttöä ja voisitte harjoitella jo tulosten esittämistä isoimmille areenoille? Tai onko sinulla mahdollisesti jo valmis slidesetti/tutkimustyönesittely, jonka sinä tai kollegasi voisitte tulla esittelemään?

Esitykset

Esitykset pidetään rapid fire tyylisinä. E-posterit (max. 3 slideä) esitetään tietokoneelta; esittäjällä on 5 minuuttia aikaa esittää tutkimustyönsä ja tämän jälkeen moderoija vetää kysymysosiota 2 minuuttia. Esityksille on siis varattu kokonaisaikaa 7 minuuttia. Moderated osion jälkeen posterit pyörivät plasmanäytöllä ilman esittäjää.
Esitykset järjestetään kokouksen näyttelyn yhteydessä lounastaukojen aikana torstaina 5.10. sekä mahdollisesti myös perjantaina 6.10. (mikäli abstrakteja runsaasti).

Lähetys

Lähetä abstrakti tutkimustyöstäsi joko word tai PDF dokumenttina osoitteella fcs@fincardio.fi 7.8. mennessä. Abstrakti saa olla vapaamuotoinen, mielellään kuitenkin noudattaen perinteistä jaottelua; aim, methods, results ja conclusions. Kielenä voi olla niin suomi kuin englanti. Pituus mielellään max. 400 sanaa.
Lähetämme tiedon mukaan mahtuvista abstrakteista 31.8. mennessä. Valitettavasti emme voi korvata esittäjien matkoja tai majoituksia mutta tarjoamme sen sijaan kokouksen erinomaisen tieteellisen annin maksutta. Valmiit slidesetit tulee toimittaa 25.9. mennessä osoitteella janne.lusua@neomaster.fi. Järjestäjä tallentaa kaikki esitykset järjestäjien tietokoneelle etukäteen ja testaa niiden toimivuuden.


Abstraktin lähettäjille/esittäjille ei ole ikärajaa.