Jatkamme syyskokouksen valmistelua luottaen rajoitusten purkuun

Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamat rajoitukset tapahtumille ovat nyt voimassa 12.9. saakka. Uskomme siihen, että tapahtuma-alan rajoituksia tullaan purkamaan syyskokoukseen mennessä / koronapassit saadaan käyttöön. Jatkammekin syyskokouksen järjestelyjä luottavaisina ja toivotamme sinut tervetulleeksi syyskokoukseen 6.-8.10.2021. Kokoukseen on mahdollista osallistua vain paikan päällä; etäosallistumista yhdessä fyysisen kokouksen kanssa (hybridi) tai muuntamista virtuaaliseksi emme harkitse rajallisten resurssien takia.

Hyödynnä alennettu osallistumismaksu 31.8. mennessä! Osallistumismaksut laskutetaan vasta, kun tiedossa on kokousajankohdan mahdolliset AVI-rajoitukset, joten maksuja ei peritä, mikäli tilaisuus jouduttaisiin peruuttamaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tapahtuman järjestelyissä 13.9. mennessä - otathan tämän huomioon myös omissa matka- ja majoitusvarauksissasi.

Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä. Terveysturvallisuuden suunnittelussa noudatamme annettuja ohjeistuksia ja mm. luentosaleissa on väljennetty istuinpaikkoja. Tämän myötä osallistujia voidaan ottaa hieman tavanomaista vähemmän ja päätimme tiivistää kokouskohderyhmäksi ainoastaan lääkärit. Joudumme siis valitettavasti rajaamaan muut terveydenhuollon ammattilaiset pois kokouksen osalta. Näyttelyssä on osastot aiempaan tapaan, mutta näytteilleasettajien edustajia rajatusti ja kiinnostavia keskusteluja ajankohtaisuuksista voi käydä väljästi koko laajalla näyttelyalueella. Suunnittelussa ja tiloissa on myös huomioitu mm. tehostettu siivous, turvaetäisyydet ja mahdollisuus käsien desinfiointiin. Kokouspaikassa on tehokas ilmastointi ja ei kiertoilmanvaihtoa.

Toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet saanut rokotteet, sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä. Mikäli kansallinen koronapassi tulee käyttöön ennen syyskokousta, otetaan se tapahtumassa käyttöön. Tarkempi ohjeistus annetaan ennen tapahtumaa.

Tervetuloa terveysturvallisesti - välitä ja pidä väliä!

Suomen Kardiologisen Seuran hallitus