Kokouspaikka, pysäköinti ja yhteydet

Paikka

Tampere-talo Oy / Tampere Hall Ltd
PL 16 / P.O. Box 16
Käyntiosoite: Yliopistonkatu 55
Tavarantoimituksen osoite: Viinikankatu 2
33101 Tampere, Finland

www.tampere-talo.fi / www.tamperehall.com
#Tamperetalo @tamperetalo
Puh. Tampere-talon vaihde: (03) 243 4111
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

Sisäänkäynti Tampere-talon pääovesta. Vaatesäilytys pääaulan naulakossa.

Luentosaleina toimivat Pieni Sali auditorio sekä Sopraano kokoussali Tampere -talon toisessa kerroksessa. Näyttelytiloina toimivat Puistosalin lämpiö sekä Duetto 1+2 tila luentosalien välittömässä läheisyydessä.

Sijainti

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta. Suurin osa Tampereen hotelleista on 5-15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta. Matkaa lentokentälle on n. 17 km, ajoaika n. 25 min.

Tampereelle on hyvät juna- ja bussiyhteydet. Esimerkiksi satamista ja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein ja junat kulkevat myös n. tunnin välein. Tampere-talon viereisellä pysäkillä pysähtyy myös Onnibus (Turku-Tampere-Jyväskylä-Kuopio-Kajaani). Lentäen Tampereelle pääsee suoraan mm. Tukholman tai Helsingin kautta. Taksista tietoja sivulla www.taksitampere.fi.

Saapuminen, sijainti: https://tampere-talo.fi/kavijoille/saapuminen/

Kokouspaikan wifi

Näyttelytiloissa on käytettävissä veloituksetta avoin langaton Internetyhteys. Suosittelemme kuitenkin näytteilleasettajia tilaamaan langallisen yhteyden, mikäli osastolla on paljon kaistaa vaativaa esittelymateriaalia; langaton verkko on kaikkien talon tapahtumien ja talossa toimivien käytössä.

Matkatavarat tulo- ja lähtöpäivänä

Hotellihuoneet saa pääosin tulopäivänä klo 15 jälkeen ja huoneista tulee kirjautua ulos lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Voit säilyttää matkatavaroitasi Tampere -talon naulakkopalvelussa tulo- ja lähtöpäivänä.

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Näytteilleasettajien ja osallistujien pysäköinti: https://tampere-talo.fi/kavijoille/saapuminen/pysakointi/.

Talon pihassa on pysäköintimahdollisuus vain invapaikoitusta ja pika-asiointia varten. Tampere-talon huoltoliikenne ja tavarantoimitus sekä esiintyjien kulku on Viinikankadun liittymästä. Osoite on Viinikankatu 2, 33100 Tampere. Reitti: Kalevantie – Kanslerinrinne – Ratapihankatu – Viinikankatu 2.