Näyttely ja näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat

Abbott Medical Finland Oy
Advanz Pharma
Amarin
Amgen
AstraZeneca
B. Braun Medical Oy
Bayer Oy
BCB Medical Oy
Biotronik Oy
Boehringer Ingelheim ky
Boston Scientific Nordic AB
Bristol-Myers Squibb
CardiRad Oy
Chiesi Pharma AB
Coronaria
Edwards Lifesciences
EPS Vascular Oy
Fysioline Oy
Janssen-Cilag Oy
Medtronic Finland Oy
Mekalasi Oy
Novartis Finland Oy
Novo Nordisk Farma Oy
Organon Finland Oy
Orion Oyj Orion Pharma
Pfizer Oy / Rare Diseases
Philips Oy
PulseOn Oy
Roche Diagnostics Oy
Siemens Healthcare Oy
Vifor Pharma Nordiska AB
Vingmed Oy
VRED Medical
Zenicor Medical Systems


Kokouksen virallinen kieli on suomi ja kokousmateriaalit ovat saatavissa ainoastaan suomeksi. 

Osallistujille suunnattuja päällekkäisiä (ohjelma, näyttely tai illalliset) tilaisuuksia ei saa järjestää kokouspäivinä ilman seuran hyväksyntää. Erityisesti tämä koskee yrityksiä, jotka eivät toimi kokouksen tukijoina tai näytteilleasettajina.


Kutsu näytteilleasettajaksi - vapaana vielä mutamia paikkoja (tilanne 15.6.)

Toivotamme teidät tervetulleiksi näytteilleasettajaksi Suomen Kardiologisen Seuran Syyskokoukseen 5.-7.10.2022 Helsinkiin. Paikkana on jälleen tuttu Messukeskuksen Siipi. Näyttely järjestetään kahtena päivänä ke-to 5.-6.10.2022. Kokouksen virallinen kieli on suomi ja kokousmateriaalit ovat saatavissa ainoastaan suomeksi.

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikois- ja erikoistuvat lääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen aloilla. Kardiovaskulaarisairauksien hoito on suurelta osin tiimityötä ja tiedon ja tietämyksen tarjoaminen kaikille sydäntiimien jäsenille on Kardiologisen Seuran näkökannalta oleellista. Tämän vuoksi seura järjestää kerran vuodessa koulutustapahtuman (syyskokous), johon kaikki kardiovaskulaarisairauksien parissa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset, myös hoitajat, ovat tervetulleita. Noin 80 % aktiivisista osallistujista on lääkäreitä ja muu osa muita em. kohderyhmään kuuluvia osallistujia. Odotettu osallistujamäärä on 250-300 osallistujaa.

Kokous järjestetään face to face (f2f) kokouksena ja seuran ohjelmaa ei voi seurata livenä etänä (hybridi). Ainoa muoto siis osallistua kokoukseen on tulla paikan päälle. Näin voimme varmistaa sen, että mm. näytteilleasettajat tietävät paikan päälle saapuvien määrän, kun taas hybridimuodossa olisi mahdotonta hyvissä ajoin tietää paikan päälle saapuvien ja hybridiosallistujien jakaumaa.

Kokous tarjoaa moninaisia verkostoitumis-, markkinointi- ja yhteistyömahdollisuuksia niin näyttelyn kuin tukijuuksien kautta, mm. viimeisten hoitomuotojen ja -käytäntöjen esilletuomiseen niin lääke-, hyvinvointiteknologian kuin tarviketeollisuudenkin aloilta edistäen näin modernia hoitoa, terveydenhuoltoa kuin hyvinvointiakin. Näyttely ja tukijuudet ovat tärkeä osa elinvoimaista kokousta sallien osallistujien tutustumisen kehittyvään teknologiaan, lääkehoitoon kuin diagnostisiin laitteisiin ja sovelluksiin. Tarjoammekin yrityksellenne laajan valikoiman mahdollisuuksia erottua joukosta ja vahvistaa kuvaanne elinvoimaisena palvelujen tarjoajana kokousosallistujillemme, joihin kuuluvat maan johtavat ammattilaiset ja vaikuttajat kardiovaskulaarisairauksien alalla. Kokousohjelmassa tarjotaan uusinta tietoa kliiniseen työhön, tieteeseen ja tutkimukseen niin järjestäjien tieteellisessä ohjelmassa, näyttelyssä kuin tukijoiden tarjoamissa tukijasymposiumeissa ja pienryhmäkoulutuksissa.

Jotta kokous tarjoaisi mahdollisimman laajan kontaktipinnan näytteilleasettajien ja tukijoiden edustajien ja osallistujien välillä, järjestetään kokouksen kahvitus näyttelyalueella. Tarjoamme myös näytteilleasettajien ja tukijoiden edustajille mahdollisuuden osallistua tieteelliseen ohjelmaan (maksullinen ilmoittautuminen) ja päivittää tietämystään kardiologian alan ajankohtaisuuksista.

Näyttelyalue on jaettu reseptivalmisteet alueeseen ja reseptivapaa-alueeseen (vapaakulkuinen, kaikille avoin näyttelyosa aulatiloissa). Näyttelytiloina toimivat Siiven 1. kerroksen aulatilat (kaikille avoin alue) sekä luentosali 101CD (reseptivalmisteet). Näyttelypaikkojen osalta tukijasymposiumjärjestäjillä on etuvarausoikeus ennen muita näytteilleasettajia. Tämän jälkeen varausvuorossa ovat kannatusjäsenet ja näiden varausten jälkeen vapautamme myynnin kaikille kiinnostuneille yrityksille 10.6. alkaen. HUOM! Kannatusjäsenalennus on voimassa vain annettuun etuvarauspäivämäärään saakka ja tämän jälkeen on voimassa normaali näyttelymaksu.

Aulasta on kulku luentosaleihin ja tämän vuoksi ko. näyttelyalue toimii kaikille avoimena (myös hoitajat) näyttelytilana, johon osastot toteutetaan ainoastaan roll-up/expander tai Messukeskuksen eMessukeskus palvelusta tilattavin pienosastoin (=ei voi rakentaa osastoja oman rakentajan kautta).

Luentosalissa 101CD on reseptivalmistealue eli alueelle eivät pääse hoitajaosallistujat. Tälle alueelle on mahdollista toteuttaa osasto rakentamalla oman messurakentajan kautta, Messukeskuksen kevytosastoin (eMessukeskupalvelu) tai roll-up/expander seinäkkein. Pyydämme teitä harkitsemaan jo tässä vaiheessa, haluatteko osastonne vilkaskulkuiselle keskusalueelle, jossa myös hoitajia, eli yritysnäkyvyys lääkefirmoille tai erilliseen tilaan, jonne vain lääkärit pääsevät ja mahdollisuus siis olla esillä reseptivalmistenäkyvyydellä. Eri osallistujaryhmät tunnistaa nimilapuista, jolloin osallistujalle on mahdollista antaa tuotteesta sellaista tietoa, joka on määritelty Lääketeollisuus ry:n ohjeissa. Reseptivalmistelualueen varaajat voivat varata toisen paikan kaikille avoimelta alueelta, mikäli paikkoja jää vapaaksi eli vapaata paikat ovat selvillä elokuussa 2022.

Kokousrakennetta uudistettiin vuonna 2019 siten, että keskiviikkoisin on teemapäivä kahdella pääaihealueella tarjoten näin laajemman ja intensiivisemmän kokonaisuuden spesifisen aihealueen ympäriltä. Osallistujamääristä huomioitiin heti teemapäivän kiinnostavuus; osallistujamäärä keskiviikolle nousi 30% aiemmasta olleen samaa luokkaa kuin muut pääpäivät. Vuoden 2022 pääaiheina ovat sydämen vajaatoiminta ja kardiogenetiikka. Muut kokouspäivät tarjoavat lisäksi laajemman kattauksen kardiovaskulaarisairauksien eri aihealueilta. Kokousajoitus on suunniteltu siten, että se mahdollistaa keskustelu- ja verkostoitumismahdollisuuksia näytteilleasettajien/tukijoiden ja osallistujien kesken.

PAIKAN VARAUS

Lähetämme ohjeet ja varauslinkin kiinnostuneille yrityksille pyynnöstä (ellei yritys ole jo aiemmin jättänyt yhteystietojaan näyttelystä kiinnostuneeksi yritykseksi seuran tapahtumiin) 10.6. alkaen. Yhteystiedot voi lähettää osoitteella maiju.pikkarainen@fincardio.fi tai tuija.ranta@fincradio.fi.

Suomen Kardiologisen Seuran puolesta meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi rakentamaan ja toteuttamaan laadukasta koulutusta ja edistämään kardiologian alan tietämystä.


Mika Laine, puheenjohtaja
Jarkko Piuhola, varainhoitaja


Force Majeure

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma tai siirtää se uuteen ajankohtaan, mikäli tapahtumaa ei voida järjestää sovittuna aikana ylivoimaisesta esteestä johtuen. Ylivoimaisena esteenä pidetään mm. yleisen energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa tai muuta vastaavaa tilojen käyttöä estävää tapahtumaa, luonnonmullistusta, maanjäristystä, sotaa, tai kapinaa, pandemiaa tai poikkeustilaa tai muuta syytä, jonka vuoksi tapahtumanosallistujien ja/tai näytteilleasettajien turvallisuus saattaa vaarantua. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä, haitasta ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi.