Paikka avoinna näköalapaikalle Sydänäänen päätoimittajaksi

Sydänäänen päätoimittajuus on poikkeuksellinen mahdollisuus nähdä suomalaisen kardiologian kenttää, tutustua kardiologikollegoihin ympäri Suomea ja kehittää omaa ammattitaitoa. Päätoimittaja osallistuu hallituksen kokouksiin sekä seuran tieteellisiin kokouksiin.

Lehden sisältö on jäsentensä summa - kollegat jakavat arvokasta oppiansa kirjoittamalla artikkeleita ja saavat itse vastinetta toisen artikkelin sisällöstä. Päätoimittaja ohjaa lehden sisältöä yhdessä viiden toimittajan kanssa.

Sydänääni lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, joista yksi on toukokuussa ilmestyvä teemanumero. Lehdessä on toimittajien ylläpitämät vakiopalstat: Sydänlääkärin urapolku, EKG tapaus, ESC suositukset: asiantuntija kommentoi, Miniteema jaoksilta, Tieteen maailmasta, Erikoistuva konsultoi ja Miksi tämä potilas jäi mieleen. Lisäksi lehdessä julkaistaan SKS:n apurahansaajien artikkeleita omista tutkimusaiheistaan.

Pesti on nelivuotinen ja lehden teosta maksetaan palkkio. Päätoimittajuus vaihtuu loppuvuodesta 2023.

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset, joista ilmenee yhteys- ja koulutustietojen lisäksi hakijan näkemys lehdestä ja sen kehittämisestä, pyydämme sähköpostitse 13.8.2023 mennessä Kardiologisen Seuran toimistoon: fcs@fincardio.fi.

Lisätietoja antavat:
nykyinen päätoimittaja Heidi Kiviniemi (heidi.m.lehtola@gmail.com) sekä
seuran puheenjohtajisto Mika Laine mika.laine@hus.fi, Tuomas Kiviniemi tuoski@utu.fi ja Matti Niemelä matti.niemela@pohde.fi