Järjestäjä ja kohderyhmä

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura
Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Puh. 050 430 4158
S-posti: fcs@fincardio.fi
Website: www.fincardio.fi

Kurssin johtaja

Apulaisylilääkäri, dosentti, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, LT Matti Niemelä, OYS, kardiologian osasto, PL 20, 90029 OYS. Puh. 040 158 4621, s-posti: matti.niemela@ppshp.fi

Tavoite ja kohderyhmä

Koronan myötä kansallista koulutusta sydäntautien osalta on ollut rajatusti tarjolla ja tarjoamme tiiviissä paketissa ajankohtaisesti tärkeitä ja käytännönläheisiä ohjelmakokonaisuuksia sydänpotilaita hoitaville ammattilaisille.

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikoistuvat ja erikoislääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, radiologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon, verisuonikirurgian ja yleislääketieteen aloilla. Kokoukseen voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumispisteet ja erityispätevyydet

Kokous toteutetaan virtuaalisena. Kokous on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi pääohjelman osalta (ei sisällä teollisuuden järjestämiä tilaisuuksia) seuraaville erikoisaloille:

Akuuttilääketiede (8)
Anestesiologia ja tehohoito (11)
Kardiologia (11)
Kliininen farmakologia ja lääkehoito (11)
Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (11)
Kliininen hematologia (4)
Kliininen kemia (11)
Lastentaudit (11)
Nefrologia (11)
Neurologia (11)
Perinnöllisyyslääketiede (11)
Radiologia (4)
Sisätaudit / eriytyvä koulutus (10)
Sisätaudit / runkokoulutus (10)
Sydän- ja rintaelinkirurgia (11)
Työterveyshuolto (9)
Verisuonikirurgia (11)
Yleislääketiede (6)

Pisteet osallistumisesta saa osallistumispäivien ja sovellukseen kirjautumisen mukaisesti.

Muille erikoistumisaloille, joille ei ole järjestäjän taholta haettu pisteitä, sekä erikoislääkärien lisäkoulutusohjelmien ja/tai erityispätevyyksien pisteiden saamiseksi, tulee kouluttautuvan anoa pisteitä suoraan ao. alan alueelliselta vastuuhenkilöltä/kouluttajalta.

eSyyskokouksessa on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään n. 2 vk sisällä kokouksesta linkki arviointilomakkeeseen. Todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).