Virtuaalinäyttely ja näytteilleasettajat

Virtuaalinäyttely - avoinna tapahtuman ajan, tervetuloa vaikkapa virtuaalikahvitauolla!

Suorat lähetykset näkyvät verkossa ohjelma-ajoituksen mukaisesti tiistaina 17.11. klo 8.00-17.15 ja keskiviikkona 18.11. klo 8.00-17.30. Näyttely on avoinna virtuaalikokouksen ajan 17.-18.11. ja lisäksi näyttelysisältöihin pääsee tutustumaan pe 20.11. klo 18 saakka, mutta käytössä ei tällöin ole vuorovaikutteisuutta.

Virtuaalinäyttely on jaettu osallistujaryhmien mukaan kaikille terveydenhuollon ammattilaisille avoimeen alueeseen sekä reseptilääkkeitä markkinoivien yritysten alueeseen, jonne pääsy on ainoastaan lääkäreillä sekä muilla reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeudet omaavilla terveydenhuollon ammattilaisilla.

Ohjelmaosioiden välissä on 15-30 minuutin pituisia taukoja; hyödynnä aika verkostoitumalla virtuaalisesti ja tutustu virtuaalinäyttelyyn. Saat esim. näytteilleasettajan edustajan kiinni vierailemalla osastolla ja valitsemalla osaston keskusteluosion aktiiviseksi.

Näyttelymyynti aloitetaan syyskuussa, lisätietoja kiinnostuneille yrityksille:

toimistosihteeri Maiju Pikkarainen
maiju.pikkarainen@fincardio.fi

 

Hyvä osallistuja! Kokouksen virtuaalinäyttelyn kautta tavoitat lääke- ja hyvinvointiteknologian tärkeät kumppanit ja saat uusinta tietoa. Vieraile siis virtuaaliosastoille ja tapaa tuttuja edustajia osastojen omien chat-osioiden kautta tai ota yhteys vaikkapa viesti osion osallistujalistauksen (myös edustajat mukana) kautta. Näytteilleasettajien ja tukijoiden tuki on oleellista kokouksen toteuttamiselle ja kannustamme aktiiviseen vierailuun osastoilla ja edustajien kontaktoimiseen tai ottamaan vastaan edustajien kontaktipyynnöt.