Kokouspaikka, pysäköinti ja yhteydet

Kokouspaikka

Pikku-Finlandia
Karamzininranta 4, 00100 Helsinki
Puh. palvelupiste puh. (09) 40241
S-posti: servicepoint@finlandiatalo.fi
Website: https://www.finlandiatalo.fi/fi/pikku-finlandia/

Pikku-Finlandiassa on avoin internet -yhteys. Wifin nimi on Pikku-Finlandia ja salasana Finlandia2024.

Pikku-Finlandia sijaitsee Töölönlahden rannalla ja keskeisen sijaintinsa vuoksi Pikku-Finlandia on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Matkaa lentokentälle on n. 18 km (n. 27 min. autolla) ja Helsingin päärautatieasema on n. 850 m kävelymatkan päässä. HUOM! Saapumisohjeet ja pysäköinti 6.3.2023 alkaen:

Helsingin kaupunki on aloittanut Mannerheimintien perusparannuksen. Työ tehdään kahdessa vaiheessa; väli Postikatu–Runeberginkatu 6.3.2023 – 1.9.2024. Matka-ajat saattavat pidentyä Mannerheimintien peruskorjauksen vuoksi. Pyydämme ottamaan tämän huomioon saavuttaessa Pikku-Finlandiaan. Lisätietoja Helsingin kaupungin sivulta: www.hel.fi/mannerheimintie

Mannerheimintien poikkeusjärjestelyt 6.3.2023 alkaen

• 1 kaista/suunta käytössä
• Yksityisautoilu on edelleen sallittu
• Aimo Park palvelee normaalisti autolla saapuvia asiakkaita
• Bussit ajavat Mannerheimintietä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta
• Raitiovaunulinjat 4 ja 10 siirtyvät ajamaan Töölön kautta Lasipalatsille, lähin pysäkki on Hesperiankadun pysäkki Runeberginkadulla

Helsingin seudun liikenne ja aikataulut: https://www.hsl.fi

Lähiliikenteen juna-aikataulut: https://www.vr.fi/cs/vr/fi/paakaupunkiseudun_lahiliikenne

 

Pysäköinti

Finlandia-talon alla on Aimo-Parkin hallinnoima pysäköintihalli Aimo-Park Finlandia, josta on suora hissiyhteys katutasoon lähelle Pikku-Finlandiaa (Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula, joka lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. 

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park. Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa.

 

Näytteilleasettajat

Näyttelyn rakentamisen ja purun aikana ei autoa voi pysäköidä Pikku-Finlandia eteen, vaan auto on välittömästi siirrettävä sen jälkeen, kun tavarat on viety sisään. Tavaroiden asettelu siis osastolle vasta kun auto on siirretty! Vastaava käytäntö purettaessa; auton voi hakea eteen vasta kun tavarat on pakattu ja voidaan suoraan siirtää autoon. Ko. aukealla on käynnissä päärakennuksen rakennustyöt ja pysäköidyt autot keskeyttävät rakennustyömaan työt.