Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Kevätkokous järjestetään pelkästään f2f kokouksena eli osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä. Esityksiä ei striimata tai kuvata eli niitä ei ole saatavilla jälkikäteen tallenteina.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen, annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Osallistumalla tukijasymposiumiin annat samalla luvan tietojesi (etunimi, sukunimi, titteli sekä toimipaikka) välittymiseen ko. tukijalle.

Lääke- ja laiteteollisuuden edustajat voivat osallistua kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys toimii kokouksen tukijana tai näytteilleasettajina, eivät pelkästään aktiivisina osallistujina.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on onnistunut kun saat ruudulle tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta" sekä sähköpostiisi vahvistusviestin (tarkista myös roskapostilaatikko). Mikäli ruudulle ei tule ko. tekstiä "Lähetä" painikkeen painamisen jälkeen, on sinulla jäänyt jokin pakollinen kenttä täyttämättä. Rullaa siis lomakkeen alkuun ja katso, mikä kohta on merkitty punaisella fontilla avoimeksi. Täytä ja paina uudelleen "Lähetä" painiketta.

Selvitäthän työpaikkasi laskutustiedot ennen ilmoittautumista!


Osallistuja ilmoittaudu tästä

Tämän linkin kautta ilmoittautuminen osallistujille, kunniajäsenille, pinssien saajille, edellisille puheenjohtajille, tukijasymposiumien luennoitsijoille ja puheenjohtajille sekä lääke- ja laiteteollisuutta edustaville henkilöille.

4.2. on vielä voimassa -10% early-bird alennus.  5.2.-19.3. on voimassa normaali osallistumismaksu ja 20.3. alkaen on voimassa on-site -maksu. Voit ilmoittautua kokouksen alkuun saakka, mutta huomioithan, että ruoka-aineallergioita/-valioita ei enää voida toteuttaa 19.3. jälkeen tuleviin ilmoittautumisiin.

 

Luennoitsija/ProgressReport/kutsvieras ilmoittaudu tästä

Tämän linkin kautta ilmoittautuminen uusille, kutsutuille kunniajäsenille, seuran ohjelman luennoitsijoille ja puheenjohtajille, Progress Report osion raadille ja kilpailijoille sekä kutsuvieraille.

  • Pääkaupunkiseudulta tulevat = ei tarvetta matka-/majoitusvarauksiin, rekisteröityminen 19.3. mennessä
  • muualta saapuvat, rekisteröityminen ja matka- ja majoitustiedot (myös tieto, jos varauksille ei tarvetta) 25.2. mennessä. HUOMIOITHAN MM. LENTOJEN RAJATUN SAATAVUUDEN ELI ILMOITA MATKATOIVEET HYVISSÄ AJOIN!

Matka- ja majoitustoiveita voi antaa rekisteröitymislomakkeella tai toimittaa myös sähköpostitse (maiju.pikkarainen@fincardio.fi), esim. tiedon, että saavut autolla ja tarvetta lentovarauksiin ei ole tai varaat junalippusi itse.

Voit varata lento- ja junalippusi itse huomioiden seuran matkakorvausohjeet tai ilmoittaa toiveesi lomakkeella varauksiin Kardiologisen Seuran toimiston kautta. Lentovarauksiin tarvitsemme nimesi lisäksi lentoyhtiön bonuskortin numeron sekä matkapuhelinnumerosi. Muistathan siis ilmoittaa ko. tiedot matkavarauskohdassa lomakkeella. Lentoliput varataan halvimman hinnan mukaisesti. Lentolipussa tulee olla virallinen henkilökortissa näkyvä nimesi, joten mikäli virallinen nimesi on eri kuin käyttämäsi nimi, ilmoitathan myös tästä matkavarauskohdassa.

Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta, hallituksen jäseniltä (vanha ja uusi) sekä matkaraportoijan osalta ei peritä osallistumismaksua. Myöskään Progress Report kisaajien tai raadin osalta ei peritä osallistumismaksua. 


Osallistumismaksut (alv 0%)

Early-bird
4.2. saakka

3 pv 432 eur

2 pv 378 eur

1 pv 279 eur

 

Normaalimaksu 5.2.-19.3.

3 pv 480 eur

2 pv 420 eur

1 pv 310 eur

On-site maksu
20.3. alkaen

3 pv 530 eur

2 pv 470 eur

1 pv 360 eur

 

 

Osallistumismaksu sisältää ko. päivän tieteellisen ohjelman ja tukijasymposiumit, näyttelyyn tutustumisen sekä ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Symposiumeihin ei ole mahdollista ilmoittautua pelkillään ilman osallistumista muuhun ohjelmaan. Ilmoittautumislomakkeelle tulee merkitä osallistumispäivät sekä osallistuminen tukijasymposiumeihin ja sosiaaliseen ohjelmaan tilausmäärien kartoittamiseksi.

Osallistumismaksuun ei sisälly lounasta, mutta osa tukijasymposiumien järjestäjistä tarjoaa symposiuminsa kohderyhmän mukaisesti osallistujille lounaan. Symposiumien kohderyhmän ovat määritelleet ko. yritykset lääke- ja laiteteollisuuden ohjeistusten mukaisesti. Lounassymposiumien lounas nautitaan samalla ohjelmaa seuraten ja tarjoillaan luentosalissa n. 15 min. ennen ohjelman alkua alkaen. Muutoin lounastaminen omakustanteisena esim. Finlandia Café & Wine ravintolassa.

Seuran jäsenille sisältyy jäsenetuna to 11.4. vuosikokousillallinen Kevätkokouksen ko. päivän tieteellisen ohjelman osallistumismaksuun. Ei-jäsenten sekä avecien illallismaksu on 100 €.

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista -50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta -50 % alennus. Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta, hallituksen jäseniltä (vanha ja uusi) sekä matkaraportoijan osalta ei peritä osallistumismaksua. Myöskään Progress Report kisaajien tai raadin osalta ei peritä osallistumismaksua. 

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”).
*Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).
*Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko

Päivitetyt tiedot kokousta koskien löydät aina kokouksen nettisivuilta mm. lisätiedot- ja ohjelmaliitteistä.

Majoitus varataan seuran taholta ainoastaan seuran ohjelman (sessiot) luennoitsijoille ja puheenjohtajille, Progress Report kisaajille ja raadille, hallituksen jäsenille (uusi ja vanha) sekä matkaraportoijalle. Muutoin jokaisen osallistujan tulee varata majoitus itse. Kts.majoitus alasivulta kiintiötarjoukset.

Näyttelyyn tutustuminen sisältyy ainoastaan rekisteröityneille osallistujille ja edustajille.


Maksu

Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF muodossa suoraan antamaasi laskutusosoitteeseen (työpaikka), sinulle lasku tulee sähköpostitse ainoastaan, jos olet merkinnyt laskutusosoitteeksi kotiosoitteen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €. SELVITÄ LASKUTUSOSOITE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse. Alla normaalit peruutusehdot. Mikäli tilaisuus joudutaan siirtämään viranomaisohjeistuksista / rajoituksista johtuen, peruuntuu ilmoittautumisesi automaattisesti. 

Suomen Kardiologisen Seuran koulutustilaisuuksien peruutusehdot:
30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kokouspaikalle vahvistetaan tilausmäärät 3 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

 

Yhteystiedot