Sosiaalinen ohjelma

Keskiviikko 10.4. ei iltatilaisuutta

Keskiviikkona ei ole yhteistä järjestettyä iltatilaisuutta. Jos keräät omaa seuruetta illalliselle, löytyy Helsingistä useita mukavia ravintoloita, joihin kannattaa varata pöytä ajoissa. 

Torstai 11.4. Kardiologien aamujuoksu klo 7.30

Kiehtooko sinua urbaanin asvalttiviidakon keskeltä löytyvä Töölönlahden keidas, jossa voisit hypähdellä kuin citykani ja verrytellä muhkeat lihaksesi tai kankeat kankkusi vetreään kuntoon päivän luentosali-istuntomaratonia varten? Osallistumalla ensimmäiseen kardiologien aamujuoksuun, valmentaudut samalla iltajuoksuihin, tai saat ainakin iltaa varten moraalisia pisteitä kulutettavaksi. Siispä trikoota päälle ja nauttimaan keväisestä aamusta, citymaisemista sekä kollegaseurasta Töölönrannan ympärijuoksuun. Kokoontuminen to 11.4. klo 7.30 Hotelli Crowne Plazan edessä/aulassa. Juoksu Töölönlahden ympäri on n. 2 km ja kierrosmäärä kunkin oman kunnon mukaisesti.

Mikä taktiikka tehoaa parhaiten; invasiivinen-, preventio- tai tahdistavataktiikka? Syntyykö juoksuun hyytymiä, heitätkö läppää, voittaako nuoruus tai keskitytkö kuvantamaan maisemia? Osaatko tahdistaa juoksusi, hallitsetko tankkauksen ja ravinnon, reagoitko akuutisti tai luotatko tunkeutuvaan tekniikkaan? Ja toki; kuka on ketterin ja kenellä on parhaat vermeet? Tervetuloa mukaan energiaa hakemaan!

Kevätkokouksen vuosikokousillallinen to 11.4. 

Illallinen järjestetään Oopperatalon päälämpiössä, osoite: Helsinginkatu 58, 00250 Helsinki.
Kulku illalliselle on pääsisäänkäynti Mannerheimintien puolelta. Lisätietoja pysäköinnistä ja saapumisesta https://oopperabaletti.fi/saapuminen/#kartta.

Oopperatalo sijaitsee melkeinpä vastapäätä Crowne Plaza hotellia, mutta Mannerheimintien remontti saattaa vaikuttaa matkaan eli tapahtumaan pääsee kiertotietä käyttäen, joka sekin kuitenkin vain 600 m. Tapahtumapaikalle ei ole kuljetusta.

Ilta aloitetaan kuohuvalla klo 19.30 ja ilta päättyy klo 01.00. Illan aikana on yllätysesiintymisiä ja illan päätteeksi "teetanssit".

Paikka illalliselle tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Illallislipun hinta muille kuin jäsenille on 100 eur. Paikan päällä paikkoja ei valitettavasti voida enää myydä. Illallisliput jaetaan rekisteröitymisen yhteydessä kokouspaikalla. 

Iltatilaisuuden pukukoodina on tumma puku / business formal.