Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Syyskokous järjestetään pelkästään f2f kokouksena eli osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä. Esityksiä ei striimata tai kuvata eli niitä ei ole saatavilla jälkikäteen tallenteina.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen, annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Osallistumalla tukijasymposiumiin annat samalla luvan tietojesi (etunimi, sukunimi, titteli sekä toimipaikka) välittymiseen ko. tukijalle.

Lääke- ja laiteteollisuuden edustajat voivat osallistua kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys toimii kokouksen tukijana tai näytteilleasettajina, eivät pelkästään aktiivisina osallistujina.


Ilmoittautuminen - vielä ehdit mukaan

Ilmoittautuminen on onnistunut kun saat ruudulle tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta" sekä sähköpostiisi vahvistusviestin (tarkista myös roskapostilaatikko). Mikäli ruudulle ei tule ko. tekstiä "Lähetä" painikkeen painamisen jälkeen, on sinulla jäänyt jokin pakollinen kenttä täyttämättä. Rullaa siis lomakkeen alkuun ja katso, mikä kohta on merkitty punaisella fontilla avoimeksi. Täytä ja paina uudelleen "Lähetä" painiketta.


Osallistuja, ilmoittautuminen päättynyt

Tämän linkin kautta ilmoittautuminen osallistujille (lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset), jaostoimihenkilöille, lääke- ja laiteteollisuutta edustaville henkilöille sekä tukijasymposiumien luennoitsijoille ja puheenjohtajille. 13.8. vielä voimassa -10% early-bird alennus.

25.9. jälkeen on voimassa on-site -maksu ja voit ilmoittautua kokouksen alkuun saakka, mutta huomioithan, että ruoka-aineallergioita/-valioita ei enää voida toteuttaa.

 

Seuran ohjelman luennoitsija, tapausesittäjä ja puheenjohtaja

Rekisteröityminen on luennoitsijoiden osalta kunnossa ja linkki näin ollen suljettu. Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.


Hyvä muu terveydenhuollon ammattilainen

Erikoislääkäriyhdistyksen kokouksen ensisijainen kohderyhmä ovat lääkärit ja tieteellinen ohjelma on rakennettu tämän pohjalta. Osa luennoista soveltuu myös muille terveydenhuollon ammattilaisille ja toivotammekin kaikki sydämellisesti tervetulleiksi syyskokoukseen! 

Tukijasymposiumit ovat yrityksien omaa ohjelmaa seuran tilaisuuden yhteydessä ja näihin voi osallistua Lääketeollisuus ry:n rajoitusten sekä lääkemarkkinointilain mukaisesti ainoastaan lääkkeen määräämiseen ja tai toimittamiseen oikeutetut henkilöt, kuten lääkärit ja proviisorit. Mikäli tukijasymposiumien ohjelma on avoin myös muille terveydenhuollon ammattilaisille, ei ohjelmaan ole merkitty rajoitetta osallistua. Ilmoittautumislomakkeella sinulle avautuu valittavaksi vain ne symposiumit, joihin on em. rajoitusten mukaisesti mahdollista osallistua.

Pyydämme huomioimaan, että lounaat tarjoillaan tukijasymposiumien yhteydessä tukijan tarjoamana ja osa lounastukijasymposiumeista on Lääketeollisuus ry:n rajoitusten mukaisesti kohdennettu ainoastaan lääkäreille. Torstaina ja perjantaina lounastukijasymposiumit ovat avoin kaikille osallistujille, keskiviikkona hoitajaosallistujille tarjotaan lounas osallistumismaksuun sisältyvänä lounaspakettina.


Osallistumismaksut (alv 0%)

Early-bird
13.8. saakka

3 pv 432 eur

2 pv 378 eur

1 pv 279 eur

 

Normaalimaksu 14.8.-25.9.

3 pv 480 eur

2 pv 420 eur

1 pv 310 eur

On-site maksu
26.9. alkaen

3 pv 530 eur

2 pv 470 eur

1 pv 360 eur

 

Osallistumismaksu sisältää ko. päivän tieteellisen ohjelman ja tukijasymposiumit, näyttelyyn tutustumisen sekä ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Symposiumeihin ei ole mahdollista ilmoittautua pelkillään ilman osallistumista muuhun ohjelmaan. Ilmoittautumislomakkeelle tulee merkitä osallistumispäivät sekä osallistuminen tukijasymposiumeihin ja sosiaaliseen ohjelmaan tilausmäärien kartoittamiseksi.

Osallistumismaksuun ei sisälly lounasta, mutta osa tukijasymposiumien järjestäjistä tarjoaa symposiuminsa kohderyhmän mukaisesti osallistujille lounaan. Symposiumien kohderyhmän ovat määritelleet ko. yritykset lääke- ja laiteteollisuuden ohjeistusten mukaisesti. Lounassymposiumien lounas nautitaan samalla ohjelmaa seuraten ja tarjoillaan luentosalissa n. 15 min. ennen ohjelman alkua alkaen. 

Torstain iltatilaisuus sisältyy ko. päivän osallistujien osallistumismaksuun; paikka tilaisuuteen tulee varata ilmoittauduttaessa.

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista 50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta 50 % alennus. Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”).
*Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).
*Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko.

Päivitetyt tiedot kokousta koskien löydät aina kokouksen nettisivuilta mm. lisätiedot- ja ohjelmaliitteistä.

Majoitus varataan seuran taholta ainoastaan seuran ohjelman (sessiot) luennoitsijoille ja puheenjohtajille, muutoin jokaisen tulee varata majoitus itse.

Näyttelyyn tutustuminen sisältyy ainoastaan rekisteröityneille osallistujille ja edustajille.


Maksu

Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF muodossa suoraan antamaasi laskutusosoitteeseen (työpaikka), sinulle lasku tulee sähköpostitse ainoastaan, jos olet merkinnyt laskutusosoitteeksi kotiosoitteen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse. Alla normaalit peruutusehdot. Mikäli tilaisuus joudutaan siirtämään viranomaisohjeistuksista / rajoituksista johtuen, peruuntuu ilmoittautumisesi automaattisesti. 

Suomen Kardiologisen Seuran koulutustilaisuuksien peruutusehdot:
30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2-3 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.