Sosiaalinen ohjelma

Keskiviikko 6.10.

Keskiviikkona 6.10. ei ole seuran taholta järjestettyä iltatilaisuutta. Kerää siis oma seurueesi ja varaa pöytä mieluisasta ravintolasta ajoissa mukavia kollegakohtaamisia varten!

SKS jaoksilla on jaostapaamisia iltatilaisuutena; kutsut ko. tapaamisiin jaosten sähköpostiviestein. Jaosten yhteystiedot tästä

 

Torstai 7.10.

Iltatilaisuus klo 19.30-23.30, Messukeskus Siipi-rakennus, Valo, 1.krs (käynti lasiovista hotellin aulasta)
Iltatilaisuus on avoin osallistujille ja näytteilleasettajien edustajille. 
Iltatilaisuus sisältyy osallistujien torstaipäivän osallistumismaksuun, mutta paikka tilaisuuteen tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Edustajat voivat lunastaa itselleen pääsylipun, tilaukset yrityksen yhteyshenkilön kautta yhteistilauksena. 

Tule mukaan viihtymään iltatilaisuuteen, jossa tarjolla maistuvan ruoan ja virvokkeiden lisäksi yllättäviä vieraita. Imitaattori Jarkko Tamminen saa sinut tuntemaan, että kutsuvieraiden lisäksi paikalle on tupsahtanut joukko koko kansan tuttuja!

Aloitamme illan cocktailseilla klo 19.30-19.50 ja meillä on ilo osoittaa kunnioitusta seuran aktiivisille jaoksille sekä julkistaa AstraZeneca ja Biotronik apurahojen saajat.

 

Illallispääsyliput jaetaan rekisteröitymisen yhteydessä kokouspaikalla. Paikan päällä varattavissa on enää mahdollisia peruutuspaikkoja.