Sosiaalinen ohjelma - iltatilaisuus

Keskiviikko 6.10.

Keskiviikkona 6.10. ei ole seuran taholta järjestettyä iltatilaisuutta. Kerää siis oma seurueesi ja varaa pöytä mieluisasta ravintolasta ajoissa mukavia kollegakohtaamisia varten!

SKS jaoksilla on jaostapaamisia iltatilaisuutena; kutsut ko. tapaamisiin jaosten sähköpostiviestein. Jaosten yhteystiedot tästä

 

Torstai 7.10.

Iltatilaisuus klo 19.30-24.00, Messukeskus Siipi-rakennus, Valo, 1.krs (käynti lasiovista hotellin aulasta)

Iltatilaisuus on avoin osallistujille ja näytteilleasettajien edustajille. Paikka on tullut varata ilmoittautumisen yhteydessä. Paikan päällä paikkoja ei valitettavasti voida enää myydä. Illallisliput jaetaan rekisteröitymisen yhteydessä kokouspaikalla.

Aloitamme illan kuohuvasti cocktailpalojen kera klo 19.30 ja klo 19.45 meillä on ilo osoittaa kunnioitusta seuran aktiivisille jaostoimihenkilöille sekä julkistaa AstraZeneca ja Biotronik Oy:n apurahojen saajat. 

Iltatilaisuudessa on tarjolla maistuvan ruoan ja virvokkeiden lisäksi yllättäviä vieraita. Imitaattori Jarkko Tamminen saa sinut tuntemaan, että kutsuvieraiden lisäksi paikalle on tupsahtanut joukko koko kansan tuttuja! Muuttuneiden rajoitusohjeiden (1.10.) myötä myös tanssi on nyt sallittua ja iltaa tuleekin tahdittamaan DJ Junski - heittäydy siis musiikin hurmaan!

Iltatilaisuutta sääntelevät Valtioneuvoston asettamat ravintolarajoitukset maakunnittain, koskien mm. ravintoloiden aukioloaikoja ja asiakasmääriä. Uudenmaan osalta ovat voimassa seuraavat rajoitukset 1.10. alkaen https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset/ravintolarajoitukset:

• Ravitsemisliikkeet voivat olla auki klo 5–01. 
• Anniskelu on sallittu klo 9–00. Avin luvalla anniskelun voi aloittaa klo 7 majoituspalvelun aamiaistarjoilun yhteydessä.
• Ruokaravintoloissa on käytössä 75 % (sisätiloissa) ja anniskeluravintoloissa 50 % asiakaspaikoista (sisä- ja ulkotiloissa).
• Sisätiloissa asiakkaalla on oltava oma istumapaikka pöydän tai tason ääressä.

Tiloissa on huolehdittu riittävästä väljyydestä ja voit valita istuinpaikkasi vapaasti ja myös vaihtaa paikkaa illan aikana. Maskin käytön suhteen katsomme, että osallistujat terveydenhuollon ammattilaisina ovat kykeneväisiä myös itse käyttämään harkintaansa rokotesuojan antaman suojan mukaisesti esim. kollegakokoontumisissa.

Muistathan yleiset ohjeet koskien turvavälejä ja käsienpesua sekä yskimis- ja aivastamisohjeet.