eSyyskokous 17.-18.11.2020 - varaa jo koulutusvapaata!

eSyyskokous kokoaa kardiologit ja muut sydänpotilaita hoitavat ammattilaiset yhteen syksyllä nyt ja tarjoaa nyt digitaalisena uusia mahdollisuuksia; suunitelmissa on mm. mahdollistaa ohjelman seuraaminen niin kotoa kuin työpaikan kokoustilasta tai -salista eli mahdollistaen kollegoiden keskustelu valtakunnallisesti virtuaalimaailmassa ja paikallisesti ihan kasvokkain. Kokouksen tukijoista osa tarjoaa symposiuminsa seuraajille vanhaan tapaan mm. aamiaisen, lounaan tai illallisen - tästä saat lisätietoja piakkoin.

Kokouksessa on myös virtuaalinen näyttely, jossa näytteilleasettajat on mahdollista tavata videoyhteydellä tai chatissa ja osallistujat pääsevät myös katsomaan esittelyjä ja opastusta videoiden välityksellä.

Ohjelmaa tulee striiminä kahdelta kanavalta mutta nyt et menetä mitään, sillä osallistumismaksuun sisältyy myös mahdollisuus katsoa se toisen kanavan ohjelma rajatulla ajalla tallenteena. Kokouksessa on käytössä mobiilisovellus, jolla esim. virikkeellinen keskustelu niin ohjelmasta kuin näytteilleasettajien kanssa on jouhevaa.

Mahdollisuuksia siis tulvillaan - varaa jo kalentetiisi ja huolehdi, että saat seuraamiseen koulutusvapaata! Osallistumismaksujen hinnat ilmoitamme piakkoin.

Lisätietoja elo-syyskuun vaihteessa!