eSyyskokous pidetty - kevätkokous virtuaalisena huhtikuussa

Kiitos luennoitsijoille, osallistujille ja tukijoille - palaute ensimmäisestä virtuaalikokouksesta on ollut kannustavaa ellei jopa erinomaista!

Tässä hengessä onkin päätetty järjestää myös seuran kevätkokous virtuaalisena, jotta voidaan varmistaa pandemiasta huolimatta ajankohtaisen tiedon välitäminen kaikille sydänpotilaita hoitaville lääkäreille. eKevätkokous 14.-15.4.2021; varaa aika kalenteriisi ja ano jo virkavapautta, jotta voit osallistua aktiivisesti. Voit myös seurata kokousta työn ohessa ja tutustua tallenteisiin n. kuukauden kokouksen jälkeen. Ohjelma julkaistaan tammi-helmikuussa ja ohjelmassa on mm. yhdessä Sydäntutkimussäätiön kanssa suomalainen sydäntutkimus valokeilassa sekä uusinta hoitosuosituksista avuksi kliiniseen työhön.

PS. Vireyttä voi ylläpitää myös virtuaalikokouksen aikana ja taukojumppa kannattaa aina. eSyyskokouksen PolarElectron haasteessa Polar Unite fitnesskellon voittivat Hanna Tormilainen Rovaniemeltä (postaajana Magnus Hagnäs) ja Harri Silvola Oulusta. Hannan ja Harrin videot taukojumpista twitterissä ;)
Onnittelut ja kiitos osallistumisesta!