Kordelinin säätiön Helinä Wähän rahaston apurahat 2022 lastenkardiologian tutkimukseen

Alfred Kordelinin säätiön Helinä Wähän rahaston apurahat ovat haettavissa 1. tammikuuta 2022 alkaen. Rahaston tarkoituksena on tukea sydänsairaiden lasten hoitoa ja alan tutkimusta.

Rahastosta myönnetään enintään kaksi henkilökohtaista apurahaa korkeatasoiseen, uusiin ratkaisuihin tähtäävään lasten kardiologian lääketieteelliseen, sekä kliiniseen että translationaaliseen tutkimukseen.

Työskentelyapuraha lastenkardiologeille ja lastenkardiologeiksi erikoistuville 

Apurahaa voivat hakea lastenkardiologit ja lastenkardiologeiksi erikoistuvat lääkärit. Apuraha on tarkoitettu 3-6 kuukauden työskentelyyn. 6 kuukauden apurahan suuruus on enintään 14 000 euroa. Apurahaa voi käyttää reagenssi-, laboratorio-, kuvantamis- ja muihin tutkimuskuluihin sekä tieteellisiin kokouksiin osallistumiseen. Apurahaa ei voi hakea laitteiden ostamiseen.

Haku tammikuussa 2022
Hakuaika on 1-31.1.2022. Päätökset apurahoista julkaistaan maaliskuussa 2022. Hakulomake aukeaa 1. tammikuuta 2022 osoitteessa www.kordelin.fi I Apurahojen
verkkopalvelu.

Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen apurahasäätiö. Säätiö jakaa vuosittain apurahoina ja palkintoina noin viisi miljoonaa euroa. Helinä Wähän rahasto on yksi seitsemästä Alfred Kordelinin säätiön kohderahastosta. Säätiö on jakanut apurahoja ja palkintoja yhtäjaksoisesti vuodesta 1920 alkaen.

Lisätiedot
Helinä Wähän rahaston asiamies
apurahakoordinaattori Saara Terva
Alfred Kordelinin säätiö
saara terva@kordelin.fi
puhelin 040 125 3010