Maksuttomia paikkoja nuorille kardiologeille ESC kokoukseen 2021

European Society of Cardiology (ESC) on ilmoittanut, että tarjoaa aiempaan tapaan 25 nuorelle kardiologille/erikoistuvalle per kansallinen seura maksuttoman osallistumisen ESC:n kokoukseen.

Kokous ESC Congress 2021 - The Digital Experience järjestetään 27.-30.8.2021. Virtuaalikokous on tänä vuonna muutoin maksullinen, maksut: https://www.escardio.org/Congresses-&-Events/ESC-Congress/Registration.
 
Vaatimuksena maksuttoman paikan hyödyntämiseen on
- alle 40-vuotias tai kardiologiaan erikoistuva ja
- ESC Professional member jäsenyystaso

Mikäli et vielä ole ESC Professional member, ehdit hakea ko. jäsenyystasoa ja hyödyntää maksuttoman ESC kokousosallistumisen. Jäsenyysmaksu alle 40-vuotiaille/erikoistuville on 30 €/vuosi, muutoin kansallisten seurojen jäsenille 100 €/vuosi. Lisätietoja jäsenydestä ja hakuohje: https://www.escardio.org/The-ESC/Membership
 
Ilmoita kiinnostuksesi 27.6. mennessä: maiju.pikkarainen@fincardio.fi  
Toimitamme sinulle tämän jälkeen koodin ja ohjeen, jonka mukaisesti voit ilmoittautua. Kun olet ilmoittautumisen tehnyt, ko. koodi poistuu käytöstä eli paikkaa ei voi enää siirtää muille käytettäväksi; varmistathan siis, että täytät ehdot.

Huomioithan myös, että vaikket pääsisi kuuntelemaan ESC kokouksessa kaikkea livenä, on ESC:llä kokouksesta kattava tallennevarasto muuna aikana katsottavaksi kokoukseen rekisteröityneille.