Pentti Halonen tunnustuspalkinto Kjell Nikukselle

Pentti Halonen tunnustuspalkinto - käytännön kardiologin ja kardiologian kehittäjän tunnustuspalkinto 2020 myönnettiin Suomen Kardiologisen Seuran eSyyskokouksessa 17.11.2020 professori Kjell Nikukselle.

Palkinnon myöntämisen perusteita:

Kjell Nikus on arvostettu lääkäri, tutkija ja asiantuntija, jolla on pitkäjänteinen ja merkittävä ura alansa kehittäjänä, tutkijana, koulutusmateriaalin tuottajana ja käytännön lääkärinä.

Kjell Nikus on tunnollinen ja työhönsä sitoutunut kollega.  Hänen olemustaan leimaa yhteistyökykyisyys ja toisten arvostaminen sekä kunnioitus. Hän on vaatimaton, hän ei koskaan ota tai kaipaa kunniaa itselleen.

Kardiologian kouluttajana Kjell Nikus on rauhallinen ja myötäelävä. Hän jakaa mielellään tietojaan muille samalla hienovaraisesti opettaen ja ohjaten.

Kjell Nikus on ihmisläheinen ja herrasmiesmäinen kollega, jonka kanssa on ilo työskennellä niin kliinisessä työssä, kardiologian kouluttajana kuin tutkijana.

Esittely palkinnon saajasta liitteenä.

Lämpimät onnittelumme!

 

Kuvasssa Kardiologisen Seuran puheenjohtaja Matti Niemelä, tunnustuspalkinnon saaja, professori Kjell Nikus ja valitsemisvaliokunnan puheenjohtaja Essi Ryödi.

 

image-4.png

image.pngimage-1.pngimage-3.png