Sydänäänen uusi päätoimittaja valittu

Sydänäänen päätoimittajana on toiminut v. 2014 alkaen professori Tuomo Nieminen, Helsingin yliopisto ja Eksote. Suomen Kardiologisen Seuran hallituksella on kunnia kiittää Tuomoa erinomaisesta työstä, josta koko jäsenistö on saanut hyötyä ja iloa. Tuomo on päätoimittajuusajallaan kehittänyt lehteä yhä paremmaksi ja luonut myös tulevalle päätoimittajalle pohjaa niin toimitustyöhön kuin lehden sisällön kehittämiseen ja lehden arvostukseen kollegakunnassa. Osoitamme siis lämpimät kiitokset Tuomolle! Seuralla on ollut onni saada päätoimittajikseen innokkaita jäseniä, jotka ovat luoneet pohjaa lehden jatkuvalle kehittymiselle.

Lehden sisältö on jäsentensä summa - kollegat jakavat arvokasta oppiansa kirjoittamalla artikkeleita ja saavat itse vastinetta toisen artikkelin sisällöstä. Mikä on lehden viritys ja painopiste rakentuu sitten päätoimittajan näkemyksen mukaan. Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi ja menestystä tehtävään uudelle päätoimittajalle, Kjell Nikukselle TAYS Sydänsairaalasta. Uskomme, että Kjellin laaja kokemus kardiologian alalla palvelee erinomaisesti lehteä ja sen lukijoita.

Mitä sinä Sydänääneltä toivot?

Toivomme, että kerrot meille, miten sinä lehteä kehittäisit ja mitä näkökantoja toivoisit esille? Ota yhteyttä kjell.nikus@sydansairaala.fi tai fcs@fincardio.fi.

Kiinnostaako toimittajuus?

Sydänäänellä on toimittaja-apuna neljä toimittajaa; Erkki Ilveskoski (Tampere), Tuomas Kiviniemi (Turku), Tuomas Rissanen (Joensuu) ja Tuula Meinander (Jyväskylä/Tampere). Toimittajatiimiin olisi hienoa saada lisää alueellista kattavuutta, jotta mm. erilaisia näkökantoja ja toiminta-/hoitotapoja tms. saataisiin esille. Olisitko sinä kiinnostunut? Toimittajat tapaavat seuran päätapahtumien yhteydessä ja auttavat päätoimittajaa artikkeleiden saamisessa ja ideoimisessa lehteen. Lisätietoja toimittajuudesta saat päätoimittajalta.