Syyskokous 2021 - seuraamme viranomaisohjeita

Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä. Mikäli tilanne sallii, Syyskokous järjestetään livekokouksena turvallisuudestasi huolehtien ja ohjeistuksia noudattaen. 


Terveydenhuollon ammattilaisia suojellaksemme toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet saanut rokotteet tai sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman aikana osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten maskien tai FFP2/3-suojien käyttöä.


Pääkaupunkiseudulle on asetettu kokoontumisrajoituksia, ollen voimassa 12.9. saakka. Koronapassia ollaan vasta suunnittelemassa ja sitä odotetaan valmistuvaksi syys-lokakuussa. Uskomme ja toivomme, että tämän jälkeen voimme jälleen kokoontua ja otamme tämän vuoksi edelleen ilmoittautumisia vastaan. Peruutusehtoja on muokattu siten, että ilmoittautumisen voi vielä täysin maksutta peruuttaa 2 vk ennen tapahtumaa eli 22.9. mennessä


Jotta voimme määrittää kiinnostuksen kokoukseen ja sinne turvavälein mahtuvat osallistujat, toivomme ilmoittautumisia ajoissa. Ilmoittautuneille lähetämme syyskuun lopulla vielä viestin, jossa tiedotamme tilanteesta ja tarjoamme mahdollisuutta perua osallistuminen tilanteen näin vaatiessa.


SKS hallitus kokoontuu pe 20.8. keskustelemaan mahdollisista muutoksista tapahtuman järjestelyissä ja tiedotamme tästä lähemmin vielä elokuussa.