Toinen kansallinen laaturekisterikonferenssi 19.-20.11.2019

Toinen kansallinen laaturekisterikonferenssi järjestetään 19.-20.11.2019 Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL), osoitteessa Mannerheimintie 166, Helsinki.

Järjestyksessään toisen kansallisen laaturekisterikonferenssin tavoitteena on tuoda esiin kansallisten laaturekisterien kehittämisen nykytilaa sekä oppia laaturekistereistä ja niiden toiminnasta tiedolla johtamisen tukena. Tilaisuuden yhteydessä julkaistaan Terveydenhuollon kansalliset laaturekisterit -hankkeen loppuraportti. Tavoitteena on myös avata kansallisten laaturekisterien kehittämisen asiakaslähtöisyyttä. Konferenssin puhujina on laaturekisteriasiantuntijoita Ruotsista sekä laaturekisterien, järjestöjen, yksityisten yritysten ja eri sidosryhmien asiantuntijoita kotimaasta.

Tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekijöille ja kehittäjille niin valtionhallinnosta, maakunnista kuin kunnistakin, kliinisen työn asiantuntijoille ja erilaisista sosiaali- ja terveydenhuollon laaturekistereistä vastaaville tai ylläpitäville tahoille sekä terveydenhuollon laadun rekisterityöstä kiinnostuneille.

Konferenssi on maksuton. (Lounas omakustanteinen.)

Konferenssiin voi ilmoittautua THL:n tapahtumakalenterissa olevasta linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 12.11.2019.

Leena Nuorteva

Erikoissuunnittelija, KTM
tel. + 358 29 524 7606
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Mannerheimintie 166
00270 Helsinki

 

Lisätietoja Terveydenhuollon kansalliset laaturekisterit -hankkeesta