Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Miksi rekisteröityminen kannattaa?

eSyyskokoukseen voivat kirjautua sisään vain tapahtumaan ilmoittautuneet henkilöt.

Tallenteet - katso milloin haluat omaan tahtiin

Rekisteröityneenä osallistujana pääset myös katsomaan rinnakkain olleet luennot kokousviikon aikana. Nyt et siis menetä toista yhtäaikaista luentosessiota vaan pääset nauttimaan koko ohjelmatarjonnasta ja jollet päässyt mukaan live-striimiin, voit katsoa ohjelmaa tarvittaessa tallenteena. Suosittelemme livelähetystä, sillä tällöin sinulla on mahdollisuus myös osallistua luentoja koskeviin keskusteluihin, haastaa esitettyjä tietoja tai pyytää tarkennuksia.

Verkostoidu - keskustelua kollegoiden kanssa tekstiviestein tai videopuhelulla

Osallistujilla on mahdollisuus nähdä kokousalustalla ja mobiilisovelluksessa osallistujalista, josta näkee paikallaolijat ja voi ottaa yhteyttä muihin kokoukseen osallistuviin kollegoihin tai näytteilleasettajien edustajiin. Voit kutsua toisen osallistujan tai edustajan yksityiseen chat tilaan tai ottaa videopuhelun ajatusten jakamiseksi vaikkapa virtuaalikahvien merkeissä. Jos keskusteltavaa ja keskustelijoita riittää, kannattaa luoda oma Teams palaveri ajatusten jakamiseksi yhteisistä mielenkiinnon aiheista.

Kokoussovelluksessa on keskusteluosioita niin yleissivuilla (aula) kuin jokaisen ohjelmaosion (ohjelmasali) yhteydessä sekä virtuaaliosastoilla, joilla on ko. osio mukana osastolla. 

Ilmoittautuminen

eSyyskokouksen ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautumalla syyskuun aikana saat alennusta osallistumismaksuun. Ilmoittautuminen on avoinna 15.11. saakka, tapahtuman aikana ei enää voi ilmoittautua!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (kts. linkki alla). Puhelimitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”). Vahvistus kannattaa säilyttää! Osallistujien tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköpostiosoitteeseen lähetetään osallistumislinkki lähempänä tapahtumaa.

*Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).

*Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko.

 

Ilmoittautuminen suljettu

 

Tapahtuman aulan kautta pääset kulkemaan eri ohjelmasaleihin. Sovellus tunnistaa osallistujaryhmäsi, joten sinulle avautuu valittavaksi ne SKS ohjelman sessiosalit, tukijasymposiumit ja näyttelysalit, jotka sisältyvät osallistumismaksuusi tai osallistujaryhmääsi, mm. kaikille terveydenhuollon ammattilaisille avoimeen alueeseen sekä reseptilääkkeitä markkinoivien yritysten alueeseen, jonne pääsy on ainoastaan lääkäreillä sekä muilla reseptilääkkeiden määräämis- tai toimittamisoikeudet omaavilla terveydenhuollon ammattilaisilla.

Huomioithan, että osallistumisoikeus eSyyskokoukseen on henkilökohtainen, ja sitä ei saa jakaa tai siirtää muille henkilöille ilman lupaa.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tukijasymposiumien järjestäjille ilmoitetaan osallistujan nimi, titteli sekä toimipaikka.

Osallistujalistaus / profiilikuva

Osallistujan/edustajan perustiedot (etunimi, sukunimi, työpaikka) näkyvät automaattisesti tapahtuman osallistujalistauksessa ko. henkilön profiilitietoina. Tietoja on mahdollisuus muuttaa ”Viestit” osion asetusten kautta. Profiiliin saa ladattua myös kuvan, jota kannustamme käyttämään; emme ehkä kohtaa suoraan kasvokkain mutta yhteys virtuaalisena on aina hauskempaa, kun voi viestinnän aikana nähdä tutut kasvot.

 

Osallistumismaksut (alv 0%)

2 pv osallistuminen: syyskuun aikana 300 €, tämän jälkeen 350 €. 3.11. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 50 €.

1 pv osallistuminen: syyskuun aikana 170 €, tämän jälkeen 200 €. 3.11. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 50 €.

½ pv osallistuminen: syyskuun aikana 85 €, tämän jälkeen 100 €. 3.11. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 50 €.
    ½ pv: ti 17.11. klo 8-12.15 ja 12.15-17.15, ke 19.11. 8-12.15 ja 12.15-17.30

alv 0 %

Ohjelman (sessiot ja tukijasymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF muodossa suoraan antamaasi laskutusosoitteeseen (työpaikka), sinulle lasku tulee sähköpostitse ainoastaan, jos olet merkinnyt laskutusosoitteeksi kotiosoitteen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse.

30 vrk ennen  kuluton peruutus
29-14 vrk ennen 10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia  100 % osallistumismaksu


Progress Report kisasta kiinnostuneet tutkimusryhmien jäsenet ja lääketieteen opiskelijat

Progress Report YIAC osio keskiviikkona 18.11.2020 klo 14.30-16.00 on maksuton kiinnostuneille tutkijoille, tutkimusryhmän jäsenille sekä lääketieteen opiskelijoille. Maksuton osallistumisoikeus on ainoastaan ko. osioon, eikä sisällä muuta tieteellistä ohjelmaa tai näyttelyyn tutustumista.

Ilmoittaudu tästä hyödyntääksesi maksuton osallistuminen, mikäli kuulut em. ryhmiin