Tukijat ja tukijasymposiumit

eSyyskokousta tukevat koulutuksellisella sopimustuella seuraavat yritykset. Kokouksen tieteellisestä ohjelmasta vastaa Suomen Kardiologinen Seura ja tukijat eivät ole vaikuttaneet kokousohjelman sisältöön, luennoitsijavalintoihin tai muuhun koulutukselliseen materiaaliin.

 

Kokouksen yhteydessä järjestetään lääke- ja laiteteollisuuden taholta tukijasymposiumeja, joiden ohjelman Suomen Kardiologisen Seuran ohjelmatoimikunta on arvioinut ja hyväksynyt.

 

Osallistumismaksuun sisältyy ko. päivän tukijasymposiumit, sekä pääsy näyttelyyn. Näin ollen kokoukseen ilmoittautuneiden osallistujien ei tarvitse erikseen ilmoittautua tukijasymposiumeihin. Pelkästään maksuttomiin tukijasymposiumeihin osallistuville avautuu kokousalustalla vain symposiumien ohjelma ja kokouspäivinä ei enää ole mahdollista muuttaa osallistumista ulottumaan myös muuhun ohjelmaan. Mikäli haluat osallistua ainoastaan maksuttomiin tukijasymposiumeihin ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen maksuttomiin tukijasymposiumeihin suljettu

 

Tukijasymposiumit tiistai 17.11.

Tukijasymposiumit keskiviikko 18.11.

 

 

Suomen Kardiologinen Seura esittää kiitoksensa mainituille yrityksille, jotka ovat osallistuneet kokouksen tukemiseen koulutuksellisella sopimustuella ja näin mahdollistaneet eSyyskokouksen toteuttamisen. Pyydämme huomioimaan, että osa virtuaalinäyttelyn linkeistä ohjautuu ulkopuoliseen näytteilleasettajan sivustoon, jossa on ko. tukijan keräämää materiaalia yrityksen aktiviteeteista. Näiden verkkosivustojen sisältö ei välttämättä heijasta SKS:n mielipidettä, eikä SKS myöskään ota vastuuta sivustojen sisältämistä tiedoista.

Tukijasymposiumien ohjelmat ovat katsottavissa virtuaalialustalla ohjelmassa mainittuna aikana sekä jälkikäteen ko. tukijan virtuaalinäyttelyosastolla perjantaihin 20.11. saakka. Tukijasymposiumit löydät virtuaalikokouksen aulasta.