Lounaat ja kahvit

LOUNAAT

Pyydämme huomioimaan, että lounaat tarjoillaan tukijasymposiumien yhteydessä tukijan tarjoamana ja osa lounastukijasymposiumeista on Lääketeollisuus ry:n rajoitusten mukaisesti kohdennettu ainoastaan lääkäreille. 

Näytteilleasettajien edustajille suosittelemme omakustannelounasta kaupungilla, sillä tiloissa toimii pieni ravintola Finlandia Café & Wine, jossa on paikkoja hyvin rajoitetusti ja varauksia ei oteta vastaan.

TIEDOKSI ruokavalion ilmoittaneet lounassymposiumosallistujat!

Ruoka-aineallergian tai ruokavalion ilmoittaneille on varattu ko. ruoka saliin, jonka ohjelmaan osallistuja on ilmoittautunut.

Vähälaktoosisuus on huomioitu jo menussa, joten ko. ruoan saa molemmista salitarjoiluista.

 

KAHVIT JA NÄYTTELY

Näyttely on avoinna ke-to 10.-11.4. ja kahvit tarjoillaan näyttelyalueilla ohjelmaan merkittyinä aikoina. Kierrä kupposen kanssa näyttelyssä ja saa ajankohtaista tietoa hyvän seuran lisäksi! Oiva tilaisuus saada hyödyllistä tietoa kliiniseen työhön potilaiden parhaaksi.

Perjantain tauot pidetään napakoina, jotta pääset ajoissa viettämään vapaa-aikaa viikonlopuksi. Perjantaina ei ole näyttelyä ja kahvit tarjoillaan ohjelmaan merkittyinä aikoina luentosalien aulassa.