Majoitus

Olemme varanneet osallistujille ja edustajille rajoitetun kiintiövarauksen ajalle 5.-7.10. Messukeskuksen yhteydessä olevaan Holiday Inn Helsinki Expo hotelliin.

 

hi-expo-logo-325x81.png

Holiday Inn Helsinki - Expo
Osoite: Messuaukio 1, 00520 Helsinki, Finland
Puh. +358 (0)800 113 113
Sähköposti: expo@holidayinnhelsinki.fi

Huonehinnat standardihuone:
1 hh 140 €/yö
2 hh 160 €/yö

Huonehinnat executive huone:
1 hh 170 € /yö
2 hh 190 € /yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, asiakassaunan sekä kuntosalin vapaa käyttö, Wifi sekä alv. Hotellihuoneet saa tulopäivänä klo 15 jälkeen ja uloskirjoittautuminen tulee tehdä lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
Maksutapa: käteinen, pankkikortti tai luottokortti, jokainen maksaa itse paikan päällä.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse internet -linkin KARDIOLOGIT kautta.
Varauksia voi myös tehdä suoraan hotellista expo@holidayinnhelsinki.fi, puh. (09) 150 900
Varauksen yhteydessä tulee mainita varaustunnus ”Kardiologit” ja mahdollinen saapuminen klo 18 jälkeen.

Varaus kannattaa tehdä ajoissa; hotellissa on tilaa rajoitetusti ja huoneet vapautuvat myös muiden varattaviksi 20.8. alkaen.

Seuran ohjelman luennoitsijoiden majoitusvaraukset hotelliin toimiston kautta (maiju.pikkarainen@fincardio.fi)

Kiintiöstä varatun yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 16.00 mennessä. Myöhäisen saapumisen vahvistamiseksi klo 18.00 jälkeen, varaajan tulee varausta tehdessään antaa voimassa olevat luottokorttitiedot.

Huokeammalla tai erilaista?

Hinnat ovat kiintiöhintoja ja aina kannattaa etsiä majoitusta eri hakusovelluksilla, esim. Trivago, Momondo, Hotel.com tms., huokeampien huonehintojen etsimiseksi. Jos etsit muuta majoitusta, muutama vinkki:

Pasilan aseman yhteydessä sijaitsee Original Sokos Hotel Tripla, keskustaan on avattu Scandic Grand Central Helsinki ja Vallilaan The Folks Hotel Konepaja. Monet keskustan lifestyle hotellit ovat helposti saavutettavissa, esim. Hotel Lilla Roberts, ja helposti kokouspaikalle pääsee myös tutuista Crowne Plaza Helsinki ja Scandic Park Helsinki.