Sosiaalinen ohjelma - torstain iltatilaisuus

Keskiviikko 5.10.

Keskiviikkona 5.10. ei ole seuran taholta järjestettyä iltatilaisuutta osallistujille. Useat jaokset järjestävät jaostapaamisensa iltatilaisuutena, joten katso myös muut tapaamiset kohta ja innostu mukaan; voit tiedustella jaoksen tapaamiseen ja illalliselle osallistumista ko. jaoksen toimihenkilöiltä.

Jos keräät omaa seuruetta illalliselle, löytyy Helsingistä useita mukavia ravintoloita, kts. esim. https://www.myhelsinki.fi/fi/sy%C3%B6-ja-juo/ravintolat/suomen-10-parasta-ravintolaa-2022

 

Torstai 6.10.

Iltatilaisuus klo 18.15-22.00, Mesta, 2. krs., Messukeskus Siipi-rakennus 

Iltatilaisuus on avoin osallistujille ja näytteilleasettajien edustajille. Paikka tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Paikan päällä paikkoja ei valitettavasti voida enää myydä. Illallisliput jaetaan rekisteröitymisen yhteydessä kokouspaikalla.

Aloitamme illan klo 18.15 tervetulojuomin hyvässä seurassa ja jaamme tunnustuksia sekä julistamme AstraZeneca ja Biotronik Oy:n apurahojen saajat. 

Nyt kaivamaan kaapin pohjalta virttyneet lederhosenit ja dirndlit. Tänä syksynä voit unohtaa Saksan olutfestivaalit ja suunnata Messukeskukseen sensaatiomaiseen Oktoberfest -juhlaan. Luvassa kolpakoittain olutta, bratwurstia ja tunnelmaa suuren maailman tyyliin. Illan musiikista vastaa taattuun tapaan The Wunderbaum boys! O’zapft is. Pack mas! Jetzt geht’s auf die Messukeskus!!

Iltatilaisuudessa on katettuna buffet -muodossa teemaan sopivaa ruokaa sekä virvokkeita.

VAATTEIDEN VAIHTOTILA NAISILLE TO 6.10. klo 17.30-

Olemme varanneet tilan 213 (2. krs.) illallisen naispuolisille osallistujille mahdollista vaatteiden vaihtoa varten iltatilaisuutta varten. Tilan vieressä on myös wc tilat, joissa peilit.

Tila suljetaan klo 18.30, joten vaihtovaatteet tulee vaihdon jälkeen viedä säilytykseen kokouksen naulakkopalveluihin. Naulakko on avoinna klo 00 saakka.