Progress Report YIAC extended deadline

Call for Abstracts

49th Progress Report Meeting - Young Investigators Award Competition (YIAC). Organized at the Spring Meeting of the Finnish Cardiac Society on April 26, 2023, in Tampere

The abstract submission deadline has been extended to February 5th 2023 at midnight (UTC+2). Abstract submission service site https://ilmo.contio.fi/sksabstract/abstract.aspx is now open.

Read the Abstract submission instructions before submitting (https://www.fincardio.fi/tutkimus/progress-report-yiac/abstract-submission-instructions/).

Call for abstracts information here

 

Suomen Kardiologisen Seuran Kevätkokouksen 26.-28.4.2023 (Tampere) yhteydessä järjestetään Nuorten tutkijoiden Progress Report -kilpailu. Kilpailu kertoo suomalaisen sydän- ja verisuonisairauksien tutkimuksen tilanteesta tänään ja tarjoaa nuorille tutkijoille erinomaisen tilaisuuden harjoitella ”maailman esiintymislavoille”. Kilpailun suullisiksi esitykseksi (pitch esitys 5+3 min.) valitaan 10 abstraktia, jotka esitetään live yleisön edessä eli etäesitykset eivät ole sallittuja. 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset tai Suomessa työskentelevä tutkijat, jotka eivät ole väitelleet kilpailupäivään mennessä tai jotka eivät ole aiemmin voittaneet kilpailua. Kilpailuun hyväksytään enintään 10 abstraktia ja yksittäisellä tutkijalla voi olla kilpailussa vain yksi esitys. Seuran hallitus arvioi kilpailuun lähetetyt abstraktit blind review -periaatteella. Abstraktit tulee lähettää on-line abstraktilähetystoiminnon kautta 31.1.2023 mennessä. Abstraktin lähetysohjeet kannattaa lukea ennen toiminnon käyttöä, lisätietoja https://www.fincardio.fi/tutkimus/progress-report-yiac/.

Kilpailuun valittujen esitysten paremmuuden ratkaisee erillinen tuomaristo, joka koostuu arvostetuista tutkijoista. Arviointi suoritetaan tutkimuksen suunnittelun, originaliteetin, toteutuksen ja englanninkielisen esityksen perusteella. Tuomariston päätöksen mukaisesti jaetaan 1600-3000 eur arvoiset apurahapalkinnot (kaksi).

Kokous järjestetään face to face (f2f) kokouksena eli osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä ja esityksiä ei voi seurata etänä. Esityksiä ei kuvata eli niitä ei ole saatavilla jälkikäteen tallenteina.

Progress Report -kilpailuun valituille korvataan matkat ja majoitus kokoukseen. Kisaan valittujen osalta ei myöskään peritä kokouksen osallistumismaksua. Kilpailun voittajat julkistetaan Kevätkokouksen yhteydessä torstaina 27.4.2023.

Pyydämme huomioimaan, että abstraktin lähetys kansallisen tason kokoukseen, kuten Progress Report Meeting, ei estä lähettämästä samaa abstraktia myös kansainvälisiin kardiologian alan pääkokouksiin. Niinpä esim. saman abstraktin lähetys Progress Report ja ESC:n kokouksiin on sallittua.