Kutsu Suomen Kardiologisen Seuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen 24.3.2022

Aika: to 24.3.2022 klo 17.20 - 18.45
Paikka: Kokoustila Terwa & Teknologia, Radisson Blu hotel (Hallituskatu 1), Oulu

Sääntöjen 13 §:n mukaan sekä vuosikokouksessa 2021 hyväksytyn Kardiologisen Seuran äänestys- ja vaalijärjestyksen 1 § mukaisesti hallitus on päättänyt järjestää yhdistyksen kokouksen, sekä niihin liittyvät äänestykset ja vaalit, kokouspaikalla kokouksen aikana, koska olosuhteet eivät muuta muotoa vaadi.

Jäsenistöllä on myös mahdollisuus seurata ja käyttää puheoikeuttaan Teams -yhteydellä, mutta äänioikeutta voi käyttää ainoastaan saapumalla kokoukseen paikan päälle. Kokouksen etäseuraaminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen, viimeistään 3 pv ennen vuosikokousta eli ma 21.3.2022 mennessä seuran www.fincardio.fi sivuston kautta. Linkki Teams -kokoukseen toimitetaan kokoukseen rekisteröityneille jäsenille 1 pv (23.3.) ennen vuosikokousta ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja kokoukseen voivat osallistua vain seuran jäsenet. Kokousmateriaalit on julkaistu jäsenlehti Sydänäänessä sekä seuran jäsenille avoimilla nettisivuilla.

Tervetuloa!

Suomen Kardiologisen Seuran hallitus