Lounaat ja kahvit

LOUNAAT

Lounassymposiumien lounas nautitaan samalla ohjelmaa seuraten ja tarjoillaan luentosalissa/luentosalin välittömässä läheisyydessä 15 min. ennen ohjelman alkua alkaen. 

TIEDOKSI ruokavalion ilmoittaneet lounassymposiumosallistujat!

Ruoka-aineallergian tai ruokavalion ilmoittaneille on varattu ko. ruoka salin 102 aulan tarjoiluihin. 

Haethan ko. erityisannoksen ajoissa (alkaen n. 15 min. ennen symposiumin ohjelman alkua), jotta voit vielä valita, kumpaan saliin istahdat kuuntelemaan ohjelmaa ja ruokailemaan. Molemmissa saleissa on tarjolla sama ruoka. 

Vähälaktoosisuus on huomioitu jo menussa, joten ko. ruoan saa molemmista salitarjoiluista.

Omakustannelounas

Pyydämme huomioimaan, ettei lounas sisälly osallistumismaksuun ja mikäli lounastukijasymposiumiin ei voi osallistua (torstaina hoitajaosallistujat) Lääketeollisuus ry:n rajoitusten sekä lääkemarkkinointilain mukaisesti, on ravintola Kajossa tarjolla omakustannelounas (näytteilleasettajien edustajat ja hoitajat):

ke 5.10. klo 11.00-13.30 ja
to 6.10. klo 11.00-13.30

Kulku Kajo -tilaan tapahtuu hotellin ravintola Plattan kautta. Omakustannelounaslipun voi ostaa paikan päällä (16,90 €, maksu kortilla/käteisellä).

Kts. tukijasymposiumit ja mahdolliset osallistumisrajoitteet täältä.

KAHVIT JA NÄYTTELY

Näyttely on avoinna ke-to 5.-6.10. ja kahvit tarjoillaan näyttelyalueilla ohjelmaan merkittyinä aikoina. Kierrä kupposen kanssa näyttelyssä ja saa ajankohtaista tietoa hyvän seuran lisäksi! Oiva tilaisuus saada hyödyllistä tietoa kliiniseen työhön potilaiden parhaaksi. Näytteilleasettajat löydät täältä.

Perjantain tauot pidetään napakoina, jotta pääset ajoissa viettämään vapaa-aikaa viikonlopuksi. Perjantaina ei ole näyttelyä ja kahvit tarjoillaan ohjelmaan merkittyinä aikoina luentosalien aulassa.